Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

Nije mi jasno di je onda bio 687 ?  Dal je samo jutros vozio 713 ili cijeli dan (sumnjam zbog kartice).

Klanaman

Koliko sam ja vidio vozio je do 13h. Tad je išao za Saršone.

gizmo

Zadnjih par dana su vozili 643 umjesto 687,a on je jutros bio parkiran u Skvažićima(dvije stanice prije Saršona).Popodne je mislim vozio svoje.

little-perfect-fairy

Opet vandalizam. 687 ima razbijeno jedno staklo u straznjem djelu busa.

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

mivano

Citat: MAKI  u Svibanj 09, 2011, 21:02:06
667 na 5
Jučer u 14:15 se prazan pojavio na Brajdi i ukrcao ljude, a iza njega odmah došao 708.

Mirta

Kolega iz Rijeke mobitelom mi javio da je 646 na 2A.
Nikad ne reci:"Nikad!".

zvone16

ZvoneXp

Berlingo

ikar

Citat: Berlingo  u Svibanj 12, 2011, 17:02:11
A 589 na sestici?

Jutros je bio jedan solo na 6ci, sad dali je to taj ili je navečer opet morao solo uskočit neznam!

BTW - pohvale prometniku srednje smjene u utorak! Vidio sam kako se skinuo 594 sa linije 1 (zamjenio ga 661) i otišao na liniju 2. Ajde da se bar jednom razmišljalo da bar na najopterećeniju liniju ne mora solo ić  ;D

MB Citaro

I 467 ili 468 je bio na 1A

Shole

to je već postalo normalno

mivano

Odmah upalit 623 i vozit.
Nisam vjerovao da ću doživjet 589 na 6. :o

Berlingo

Citat: MB Citaro  u Svibanj 12, 2011, 20:21:58
I 467 ili 468 je bio na 1A
Iako si vec dobio odgovor ja cu napisati ono sta ja mislim. Nisam ja vidio 1A ali cuo ga jesam. Mislio sam da je monotral i takav post sam ocekivao ovdje. No nakon tvog je sve jasno. Garantirano je bio 467 jer on se drugacije cuje od kad ima mjenjac od 5 brzina.
I nesto sta nije vezano s tvojim postom. Meni se cini zanimljivo. Netko je cekao 2A na Brajdi. Dolazio je neki prigradski i zaustavio se. Taj netko je tek otraga vidio ili vidjela da pise 2A i u zadnji cas je osoba usla u bus.

shef

Citat: Mirta  u Svibanj 12, 2011, 14:27:21

Kolega iz Rijeke mobitelom mi javio da je 646 na 2A.

Dotični je radni dan završio na jedinici.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic