Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Ruske

aj vidi malo kad bude krenuo sa hosti, u koliko sati, da znam cirka kad ce doc na sv kriz i krenuti odavde, moram navecer do grada, pa kad vec idem, da me vozi starac 8)

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

600 na 3A. Na sedmici ponovo solo subotom.
Mislim da više ne predstavlja nikakvu novost vidjeti nekog iz serije MAN SU240 ( 589, 590,600,601,603 ), SU220 ( 412,467,468,470 ) ili SG220 ( 500,535 ) u gradu, pa nije potrebno to posebno navoditi, a osobito subotom i nedjeljom. EL2x2 ili SL2xx još uvijek predstavljaju posebnost u gradu, pa to treba evidentirati.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

jednostavno uzivao sam sad u 468...autobus je jeben...ne skripi nista, za razliku od conecta ili od manovih tipa 615 i taj djir...utegnut je odlicno, a koje iznenadenje kad sam vidio tapecirane donje dijelove sjedala!!!! nisam znao, sjeo sam se na svoju voljenu poziciju, odmah iza srednjih vrata, naslonio noge na onu sipku na kotacu, sjedio sam preudobno, udobnije nego u conectima, pa to je cudo...daj bog da budu cesce takvi autobusi na 7A i da zive jos dugo!!!! spuzva na sjedalu je jako udobna, zvuk starog MANovog motora, jaooooooo, milina...

Boki651

Ruske, baš je bio gušt pročitati tvoja zapažanja, dijelim tvoje mišljenje, bus je udobniji od Conecta. A tek da se provozaš u 470, koji luksuz, tapecirana sjedala u crveno-crnoj kombinaciji. ;D

Shole

Ma nemože taj bus nikako bit udobiji od Conecta, udobniji su eventualno sicevi, a to je velika razlika. On i dalje baca u zrak na svakoj rupi jedino što to toliko ne primjetiš pošto ti je guzica na mekanom

Ruske

a cuj, istina je, drdnucka se full u njemu, ali kao sta kazes, sicevi su EXTRA...sjecam se u starijim SU220, npr. 410, 414 i takvi, bilo je neudobno za popizdit, jos sicevi skroz drveni, a ovdje su super!!! s time da i vjerujem da je nesto renovirano i kod ovjesa jer nekako ne lupa nista, a pogotovo ne skripi nista unutra...tako da mogu rec da renoviranjem se puno dobije, ne samo po izgledu...eh kad bi svi starci bili kao 468 :)

cisto par brzinskih slikica sa mobitelom sta sam uspio uhvatiti a da mi ne ispadne uber-mutava slika:

ikar

Neškripi ništa kad nema šta škripit  ;D  Al baca ko blesav na svakoj rupi. Skretao sam sinoć iza njega iz N. Tesle i na svakoj onoj rupi na ulazu u kolodvor je zabacivao.

Ruske

sta mislis pod zabacivao?

ikar

Cijeli zadnji kraj skače u zrak preko grba.

Ruske

a to da...ali sa onim foteljama nisam previse obracao pozornost na to, koliko na uzitak dok sam se vozio u tom 30god starom dragulju ;D

Shole

Nije on ni blizu 30 godina, 85. godište je

MAKI

114 na 8
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Ruske

Citat: Shole  u Svibanj 09, 2010, 13:40:44
Nije on ni blizu 30 godina, 85. godište je
ja mislio da je pocetkom 80tih...znam da je tako 412, pa sam mislio da je tu negdje, malo mladi...
ako je 85, onda smo godisnjaci ;D

Boki651

Ne baca sigurno više od "skakavaca". Jednom kad sam se vozio u SG240 u prikolici, sam udario glavom o strop kad je uletio u rupu na Mlaci.

Ili da pričam poslije prometne, kakav je gušt vozit se po rupama u SU 240, kad je svaka rupa kao nož u leđa...