Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Shole

Slike, di su ???  Pa danas već i beskućnici imaju mobitel s kamerom

amalok.95

hahah da čak i beskučnik ima mob s kamerom al me iznenadio u Dragi kad sam išao u grad dok sam izvadio mob on je več otiša

ikar

I danas je konektor bio na devetki.

MAKI

Jučer je 592 popodne bio na sedmici
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Sa sjevernog prozora u stanu vidim glavnu cestu na Pehlinu. Tako sam sada vidio solo Conecta kako ide uz Pehlin. Je to na liniji 7 ili je možda zalutao u prigrad?

EDIT: Nisam se sjetio da je praznik, vjerojatno je na 7.

MAKI

Danas sam vidi 566 oko 20 sati na 32
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

Shole

BIS-evi za Škoru na Slatini, a plus toga utakmica je na Kantridi, a Rijeka je solidno krenula u prvenstvo pa će valjda bit i gledatelja

mivano

Imam jedno pitanje. Što ovo znači: Polasci nedjeljom 08:00 Rijeka-Lokva 107 ??? To zaista vozi minibus ???

ikar

To već i vrapci na grani znaju! Minibus smjene koje voze djelatnike tokom noći obično ujutro imaju krug ili 2, ali uzimaju rezervni bus iz garaže.

Shole

Citat: mivano  u Kolovoz 08, 2010, 16:48:52
Imam jedno pitanje. Što ovo znači: Polasci nedjeljom 08:00 Rijeka-Lokva 107 ??? To zaista vozi minibus ???

Imam i ja jedno:  Kad već patiš za Lion's Cityjem, zar nebi bilo prikladno stavit za avatar neku sličicu na kojoj se vidi da je ustvari to City, a ne uvijek ove zgužvane i nagrišpane. Ovaj bijeli (ako uopće je bijeli) taman može bit i MAZ ili Liaz. Di ih samo nalaziš

MAKI

Citat: mivano  u Kolovoz 08, 2010, 16:48:52

mislim da je to bilo spomenuto
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

zvone16

jucer oko 15 : 30 viden 577 na liniji 26
ZvoneXp

Shole

Subota popodne,  prekidna. 
Grohovo,
Lokva
Hreljin
Lokva

mivano

Citat: Shole  u Kolovoz 08, 2010, 20:17:46

Imam i ja jedno:  Kad već patiš za Lion's Cityjem, zar nebi bilo prikladno stavit za avatar neku sličicu na kojoj se vidi da je ustvari to City, a ne uvijek ove zgužvane i nagrišpane. Ovaj bijeli (ako uopće je bijeli) taman može bit i MAZ ili Liaz. Di ih samo nalaziš
http://www.man-mn.com/en/Products_and_solutions/MAN_Bus/Stadtbusse/Stadtbusse.jsp

Shole

Ma znam da je City, i znam da nebi ti fulao, samo sam ti htio skrenut pozornost na to da uvijek imaš jako loš avatar.  Ne po tome što je na slici, nego kakva je ona ustvari ispala.  Jedino ako nije problem u mom monitoru, a vi ostali svi vidite normalno