Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Boki651

Upravo prošao Conecto, prvi nakon četvrtka 8-8

Ruske

shole, u ratka petrovica se vozi normalno, problem je drugdje...neznam gdje...

vracao sam se doma busom, isao na vrijeme, samo mu trebalo uzasno dugo do vezice, posto je to bio MRTVI 584...jednostavno bus je za smece ili za zesci remont...gdje je onaj jaki cug kojeg imaju 598 603 i slicni pri ubrzanju uzbrdo...ovaj motor je KREPAN, od piramide na gore u 1. i ne, nije sofer natipkao 1, nego je bio u D stalno, samo sta do D-a nije ni stigao...2-3 put je dosao u 2. brzinu, i onda usporavao, ubacio u 1. i tako jedva se penjao...bus je bio pun da, ali opet kad se sjetim u istim uvjetima kako voze druge 240tke...ovaj tu je vozio 20km/h ako ne i manje...mislio sam da ce riknuti negdje...cak i poslije kad je bilo manje od 20 ljudi u busu penjao se uz r.petrovica u 1. i kod cash'n'carry-ja isto prema bolnici, u 1. jedva...
neznam stvarno, mislim da je jedina linija koja valja za 584 - 8ica...ili eventualno 1ica vikendom...KATASTROFA, nisam se tako sporo vozio uz krimeju od doba 220tki sa original motorima ili cak nekih O317...

poslije je 7A kasnio zesce, brat je cekao u 1302 da krene, ali nis, 1322, opet nis...pa sam ga vozio u skolu, i putem vidio 7A na teti rozi...i odmah 20 sek. kasnije drugi...

onda na povratku doma, u gradu viden 656 na 20tki za mavre...

i na mostu kod svete ane na vezici vidio sam nesto sta se nisam nadao i jos si nemogu tocno objasniti zasto je tako: 109tka na kojoj pise 2 trsat krece se iz smjera ulice z.kucica prema istravinu...jel moguce da je sofer krivo stavio umjesto 1B strmica? ili sta? kako vi to objasnjavate?

ikar

Objašnjavam to tako da se na Strmicu vjerojatno ne vozi. Pa je stavio da piše Trsat. Valjda se nije sjetio šifre 1B Strmica-Trsat...

MAKI

je je nije se sjetio samo što je kad je došao na Trsat zbunio neke ljude
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Citat: Boki651  u Prosinac 20, 2010, 14:40:49
Upravo prošao Conecto, prvi nakon četvrtka 8-8
A mogao si mi uslikati i mog ljubbimca. Bar bi zasluzio pivu. ;D
Na ispomoci TBJ-Srdoci vidjen 652 s onom cudnom tabelicom, ali i displejom AUTOTROLEJ.

Ruske

a 652 je bio...vidio sam i ja, ali predaleko da vidim broj

MB Citaro

Opet izlet gradskog busa, danas ujutro na liniji 21  bus123 gb 663

ikar

Gledat će se ubuduće sve svuda! Sada 612 vozi drugi dio prekidne od 627. Baš me zanima šta će smislit za vožnju u 15.20 za Bakar (drugo sve može vozit zglobni - Spinčići, Šoići, Rešetari).

ikar

MB Citaro

I 602 je u prigradu sa bočnom i zadnjom tabelom od 2a

ikar

Citat: MB Citaro  u Prosinac 21, 2010, 16:14:39
I 602 je u prigradu sa bočnom i zadnjom tabelom od 2a

Bolje i to nego 598 na 7a, a zadnja tabela 7...  ;D

Ruske

599 na 21 danas bio

i maknite 584 sa 7A >:( >hammer<

NP-549

Citat: Ruske  u Prosinac 21, 2010, 18:57:59
599 na 21 danas bio

Bio i na Zlobinu, a 602 u Podkilavcu

Ive

Danas opet(drugi put u 7 dana) nije bilo vožnje u 12.45 za Lokvu. Možemo slobodno otvoriti temu Pražnjenje linija ;D

Shole

Da, izgleda da im je ta kritična jer je prvi polazak na drugom djelu od 683.  Onda vjerovatno idu za tim da dok se nađe novi bus, doveze, već će bit skoro 13:00 sati a onda ima nova vožnja.  AL PROBLEM JE POVRATAK JER TAJ SE VRAĆA U 13:20 A POSLIJE NEMA TAKO BRZO SLJEDEĆEG !!!!!