Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

shef

607 na jedinici (a nema snijega-još)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Svi su kratki danas. Snijeg, a i štednja goriva.

Shole

Pa neznam baš da SU240 troši manje od novog (ili starijeg) Citara

tramvajac 92

kico101

Predlažem kupnju jedno 26 Cicimicija koji bi vozili na svim gradskim linijama subotom popodne i nedjeljom, a spiliti sve preostale monotrale do gbr 651. 8-8 :)evil
Sorry, ali nisam mogao izdržat. Jednostavno mi je teško prihvatiti činjenicu da nam na očigled propada gradski prijevoz, a poboljšanja nema na vidiku niti iduće godine. Pitam se što će voziti idućeg Božića, ako se ovako nastavi osipanje voznog parka. :(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

zvone16

Citat: kico101  u Prosinac 25, 2010, 13:52:52
Predlažem kupnju jedno 26 Cicimicija koji bi vozili na svim gradskim linijama subotom popodne i nedjeljom, a spiliti sve preostale monotrale do gbr 651. 8-8 :)evil
Sorry, ali nisam mogao izdržat. Jednostavno mi je teško prihvatiti činjenicu da nam na očigled propada gradski prijevoz, a poboljšanja nema na vidiku niti iduće godine. Pitam se što će voziti idućeg Božića, ako se ovako nastavi osipanje voznog parka. :(

mah bolje zadrzati SG 240 nego 651, ja da sam na njihovom mjestu i da imamo para, popilio bi se par SG220 neki bi ostali SG240 bi ostali i ostali zglobni a nabavio bi bar 15 Man Lion Classic G ili Lion City G sa 4 vrata, a u prigradu bi nabavio 10 Lion Classica i nebi nista pilio
ZvoneXp

Shole

S obzirom da je Delta prazna, šta vozi ako je u prigradu potrebno zamjenit kola?  Vjerovatno Regio s obzirom da su samo oni na Delti  >hammer<

Boki651

Citat: ikar  u Prosinac 25, 2010, 11:58:37
Svi su kratki danas. Snijeg, a i štednja goriva.

Ako snijegom zovu, prolijetanje pahulja, za kojeg još nema ni temperaturne osnove, onda ok. ;D

Shole

A čuj, ipak će se i manje love potrošit danas.  Osim spomenutih Citara, SG322 definitivno troše ko ruski tenk u odnosu na EL262 (skoro pa duplo), a osim toga i vozači će danas ostat bez dodatka za monotral

kico101

Ako ćemo iskreno, u dane Božića, osobito, ako je oblačno i hladno, i nema nikakve osnove za monotrale niti na jednoj liniji. Za mnoge je čak i solo previše. Stoga smatram opravdanim stavljanje na liniju buseva koji manje troše goriva, a s obzirom na frekvenciju putnika i EL-ovi su dobro rješenje.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Mogli bi komotno i na 32 stavit nešto takvo kad je loše vrijeme.  Ipaj se ljudi voze po 30 ili 45 minuta u jednom smjeru. Zašto nebi barem kad je prilika sjedili na normalnim stolicama, nego se uvijek drndaju u onim drvenjacima SG220 i 240

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Berlingo

Ono sta je mene sokiralo je papamobil na trojci. 3A nisam vidio. Logika govori da je bio isto vozilo ili mozda cak 102.

Shole

Papa je znao prije bit redovno nedjeljom na trojki dok nije bilo ovoliko minibus linija

Berlingo

Dobro je netko napisao. Treba ih kupiti sto vise! Mozda se tad uvede i 2A nedjeljom.