Slike iz 2010.

Autor NP-549, Siječanj 04, 2010, 22:21:52

Thommo

704, Brajda

613, Podmurvice

624, Potok

5AR

Linija 18B, vjerovatno 663

715

Shole

Svaka čast 5AR !!!!  TO su slike.  Novi Citaro na totalno neobičajenom mjestu i još k tome lijepo ukomponiran, i malo lošija ali sigurno vrednija - Conecto za Kastav.  Ponavljam po 100-ti put:  ovakvih slika bi trebalo bit više na forumu, a ne busevi koje ste miljon put poslikali na istom mjestu i onda ih još slikate u krupnom planu.  Zar je uopće bitno koja je tblica na ovom Citaru, bitna je lijepa slika a ne krupni plan

Bari

104

109, 717, 702

109 ponovno na 1B

717

685
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

netko je bio u mojoj ulici...nego da te pitam...kako reagiraju soferi kad ih slikas sa takve blizine i toliko ocito ;D? mislim jel znaju tko si ili samo misle vidi ovu budalu sta nema sta drugo raditi nego slikati nas

Bari

Citat: Ruske  u Ožujak 07, 2010, 22:00:46
netko je bio u mojoj ulici...nego da te pitam...kako reagiraju soferi kad ih slikas sa takve blizine i toliko ocito ;D? mislim jel znaju tko si ili samo misle vidi ovu budalu sta nema sta drugo raditi nego slikati nas

Većina šofera se nasmije i prođe, neki potrube i mahnu. Do sada nisam imao nikakva loša iskustva. Znam dva šofera iz Troleja, ostale ne. Šta misle? To bi njih trebao pitat.  ;) Mislim da su svjesni da me ne zanimaju oni, nego autobus.
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

super onda, jer sam razmisljao i ja se baciti u slikanje u slobodno vrijeme

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da majstore. To je njegov teren i tu ti je on gazda u selu.

Berlingo

Citat: Ruske  u Ožujak 07, 2010, 22:55:45
super onda, jer sam razmisljao i ja se baciti u slikanje u slobodno vrijeme
Ja imam koju godinu i mogu ti napisati kako ja radim. Ako zelis snimiti dobru fotku idi na najblize okretiste. Pozdravi lijepo vozaca i pitaj ga da li mozes slikati bus. Vjeruj mi 95 % vozaca ce ti dozvoliti. Ako je unutra za volanom izaci ce van i dopustit ce ti. Bitno je da se njega ne vidi jer forum prate njegovi sefovi. Ne treba se vidjeti tko je on.

Ruske

o samo moram naic na frenda soleta, nenzam ni kako se zove, samo da vozi jako cesto 662, procelav, naocale, legenda!

Ruske

599

454 (ako se ne varam)

ostale (nisam stigao vidjeti gbr)