Slike iz 2009.

Autor echo, Siječanj 12, 2009, 17:57:30

Bari

GB 665 na Piramidi na liniji 7A

GB 623 na Fiumari na liniji 2

GB 703 na Fiumari na liniji 7
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

GB 719 na Piramidi na liniji 2

GB 567 na Piramidi na liniji 6

GB 513 na Piramidi na liniji 7

GB 662 u Ulici A.K. Miošića na liniji 5A

GB 611 na Jelačićevom trgu
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

GB 583 na Jelačićevom trgu na liniji 5

GB 677 na Fiumari
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Znam da je ova tema najčitanija pa ću u nju nešto napisat iako to zapravo ne spada ovdje.

Ovom prilikom želim zahvaliti kolegama sa foruma koji su ujedno i kolege vozači na poslu na privatnim porukama koje su mi poslali preko foruma.  Nekoliko njih  su šefovi ispitali sve živo u vezi foruma i nije im se svidjelo čega sve ovdje ima.  Tko je slikao Regio u Crnoj Gori,  tko slika razbijene autobuse po garaži, tko govori kako su autobusi neispravni....... 
Uglavnom, rečeno je da će se saznat tko to sve piše ovdje.  Moje sudjelovanje na forumu je od početka bilo tajno i to je moje pravo.  Nekome se očito to ne sviđa. E sad dal je rečeno da će se saznat tko sam ja samo da se mene prestraši ili će se stvarno pribjeć nekim metodama istraživanja to nije ustvari ni bitno.  Meni ne treba da se netko bavi mojim privatnim životom i upravo iz tog razloga obrisan je velik broj mojih postova, a isto tako neću više ni pisat u podforumu AUTOTROLEJ RIJEKA.   

Pozdrav svima.

troosovinac

Citat: Shole  u Listopad 29, 2009, 18:24:24
Znam da je ova tema najčitanija pa ću u nju nešto napisat iako to zapravo ne spada ovdje.

Ovom prilikom želim zahvaliti kolegama sa foruma koji su ujedno i kolege vozači na poslu na privatnim porukama koje su mi poslali preko foruma.  Nekoliko njih  su šefovi ispitali sve živo u vezi foruma i nije im se svidjelo čega sve ovdje ima.  Tko je slikao Regio u Crnoj Gori,  tko slika razbijene autobuse po garaži, tko govori kako su autobusi neispravni....... 
Uglavnom, rečeno je da će se saznat tko to sve piše ovdje.  Moje sudjelovanje na forumu je od početka bilo tajno i to je moje pravo.  Nekome se očito to ne sviđa. E sad dal je rečeno da će se saznat tko sam ja samo da se mene prestraši ili će se stvarno pribjeć nekim metodama istraživanja to nije ustvari ni bitno.  Meni ne treba da se netko bavi mojim privatnim životom i upravo iz tog razloga obrisan je velik broj mojih postova, a isto tako neću više ni pisat u podforumu AUTOTROLEJ RIJEKA.   

Pozdrav svima.
kolega nedaj se oni su prolazni,a mi smo stalni!!!!
bela lađa

Bari

GB 635 u Cindrićevoj ulici na liniji 27

GB 664 pored Konta na liniji 2A

GB 612 na Jelačićevom trgu pred polazak za Lovran

GB 677 na Jelačićevom trgu

GB 591 na Fiumari na liniji 1A
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

GB 659 na Fiumari na liniji 4

GB 669 na Fiumari na liniji 1

GB 611 na Fiumari
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Shole dao si mi veliki poticaj.Ako si ti sprjecen onda cu ih ja prati. Nista mi ne mogu i ne bojim se.Oni su jad i bjeda jer na primjeru Zameta se sve vidi.Rjesili su Gornji Zamet, sa glavnom cestom na Zametu su se dobro pokopali a tamo gdje najvise ljudi zivi oni su cista nula. Ne postoje.Tebi Shole svaka cast a vi koji sebe nazivate rukovodeci kadar pokopajte se! Ponavljam, jad i bjeda.

Bari

Berlingo potpisujem. Ako žele nešto promjeniti prvo neka promjene sebe i svoje principe rada.
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Evo ovo mi je jucer promaknulo. U pitanju je "njihov" bus slikan u Crnoj Gori. Vidljivo je da oni prate ovaj forum i znali su gdje idu i da forumasa ima svagdje.I ja sam pisao o Hanzeku i tocno znao (ili pretpostavljao) da ce ga jedna osoba tamo slikati.Kad sam mobitelom zvao osobu koja je bila ou tome busu u Crnoj Gori i zamolio je da prenese mladom gazdi da je Neoplan prvi puta slikan na forumu,on je bio jako zadovoljan.Vidite razliku?Cemu onda pozivanje svojih djelatnika na razgovor i pitanja tko je slikao to?Sta su dobili s time? Mozda im smeta i 682 slikan isti dan u Rimu?Ja cu opet ponoviti da su moje slike rjetke i slikam samo neobicno.Ponosan sam na to i nastavit cu tako.Volim autobuse svog najdrazeg grada i smatram da 95% (mozda i vise) vozaca su ljudi na svojem mjestu. Ali rukovodeci kadar je cista NULA!Uostalom ovaj je forum mijesto otvoreno za raspravu o autobusima i zalosno je i jadno da se takve stvari dogadjaju.

conecto

Citat: troosovinac  u Listopad 29, 2009, 19:51:24

Pozdrav svima.
kolega nedaj se oni su prolazni,a mi smo stalni!!!!

Slažem se s kolegom iz Splita - u mojih gotovo 20 godina u ZET-u promijenilo se mnogo šefova i direktora (osobito u zadnje vrijeme), a mi smo tu još uvijek gdje smo bili i ostajemo dalje. To što oni rade, a osobito kako to rade mogu mnogi, ali bez nas nema ničega - ni Troleja, ni ZET-a, ni Prometa, ni Libertasa...
Ne kužim na što se odnose ove prijetnje i što bi se trebalo dogoditi kad se tog nekog identificira. Osim toga, da li je taj netko napisao nešto što nije istina, oklevetao firmu... (u što ne vjerujem). Pozivam i njih nek se registriraju ovdje i slobodno govore iz svog kuta.
A isto tako sam siguran da mi kao očiti državni neprijatelji broj1¸volimo više te firme i posao koji radimo nego oni.
I za kraj citirati ću svog mentora s kojim sam počeo kao mladi vozač:

MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO, A ONI SU ŠEFOVI SAMO OVDJE U FIRMI!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Citat: conecto  u Listopad 30, 2009, 20:27:32

MI SMO VOZAČI SVUDA U SVIJETU GDJE GOD DOĐEMO, A ONI SU ŠEFOVI SAMO OVDJE U FIRMI!

Svaka čast, nisam nikad čuo bolju definiciju.   Odma mi ide u potpis.

EDIT
:  tek sad sam skužio da i kolega Conecto ima isti potpis.  A valjda se neće ljutit. 

conecto

Citat: Shole  u Listopad 31, 2009, 12:40:20
Citat: conecto  u Listopad 30, 2009, 20:27:32

Svaka čast, nisam nikad čuo bolju definiciju.   Odma mi ide u potpis.

EDIT
:  tek sad sam skužio da i kolega Conecto ima isti potpis.  A valjda se neće ljutit. 

Nema ljutnje, kolega! Ja sam to stavio u potpis istovremeno kad sam pisao ovaj post u vezi toga i učinio sam to iz razloga podrške upravo tebi! Što se mene tiče mogu svi kolege na forumu isto učiniti kao reakcija na ovu situaciju!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

man750

Pozdrav svima.
Ne daj se shole, svi smo uz tebe
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

MAKI

Shole koliko vidim hrpa postova izbrisana je i ostalim forumašima  nisi ti jedini i zato nemoj otići drž se
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni