Slike iz 2009.

Autor echo, Siječanj 12, 2009, 17:57:30

thomcro

Pozdrav by thomcro

Boki651

Evo samo jedna za povijest, 7a u mecavi, vjerojatno je to zadnji bus danas ovdje. :)

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Ma shefe svaka ti dala !!!  Sve su slike odlične ali ova je stvarno antologijska.  Treba ju stavit u novu monografiju od troleja.

Citat: shef  u Prosinac 19, 2009, 12:03:02

conecto

Hvala na ovim snježnim slikama. Sad je valjda jasno zašto je Rijeka godinama kupovala buseve bez klime
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

shef

Vidio sam ja da i 107 kruži, ali nisam uspio vidjet da li je i on na 4-ki, bilo je par ljudi unutra, pa pretpostavljam da jest.

Ovi su se poredali i čekaju:

ali zato ovaj ide:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

NP-549

Braco Štefin ide bez beda.

Znam ja kolega Conecto da su ovo za vas najnormalnije stvari, ali Rijeka je ipak grad na moru pa je snijeg prilična rijetkost u gradu.  Dok se kolege iz prigrada snalaze bez problema jer su navikli na to, gradski imaju malo problema.

kico101

Oko 12,00 uspostavljena 7-ca prema G.Vežici, ali prvo je prošao 7A kod robne kuće:

Odmah potom i prava 7-ca ( 587 ):

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

tramvajac 92

Može li netko slikati bus pod snijegom na Rivi ili bilo gdje drugdje a da se vidi i more?

shef

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 19, 2009, 13:25:11
Može li netko slikati bus pod snijegom na Rivi ili bilo gdje drugdje a da se vidi i more?

A što nisi rekao prije. Imam ovaj Eurobus na Rivi, al se ne vidi more:

(c)Teutonic

Krpan

Par sniježnih fotki i od mene

617 na liniji 32

569 lagano prema Krnjevu

693

590

628

467

467 na Biviu

maky

Može svatko govorit šta oće, ali ista stvar je izgleda svugdje, a ja sam to primjetio u Splitu. U svim ovim brdovitijim gradovima, koji usto nisu navikli baš ni na snijeg, nijedan novi i moderni zglobni autobus nije prvi prošao i prokrčio put (a ni ostatak smjene se baš nisu navozili). Uza sve elektronike, ASR-ove i ostalo, kad je snjeg, od zglobnjaka se po Splitu probija jedino dobri stari SG220, a vidim da ima i jedna fotka iz Rijeke.
Taj radni konj je savšen za ove uvjete. Grijanje vozaču naprijed super radi,  pogon na sredini, ručni šaltung i vozi, nema stajanja...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

LuckyLooser

Svašta je danas bilo za vidjet po gradu.
625 smotan kao glista

719

587

599 i 657 ne mogu krenut uzbrdo u Vukovarsku

412 na 7

Pa malo na 6

470 na 32

607 na 1

Mutni pokušaj, ali efektno je ispalo :)

Berlingo

Svaka cast majstore! Ocito jos jedna za novu monografiju. 607 ide do Bivia? Da mi to neko pricao ja mu nebi vjerovao! Dokaz je tu.

Boki651

Bas je zakon vidit 607 na gradskoj liniji.
Inace na Hostima kod vrtica na nagibu za Hosti je ostao bus i nije mogao nikamo, ali mu pri prolasku nisam vidio g.br. s lijeve strane jer je doslovno bio zameten.