Slike iz 2009.

Autor echo, Siječanj 12, 2009, 17:57:30

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Dajte se manite više tih Gimnazijskih stuba, pa od tamo imamo valjda već 12 tisuća slika na forumu.   Prošećite se barem 100m po pruzi pa slikajte iz malo drugačije perspektive.  

P.S.  585 je baš fora slika

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Boki651

Reci ćete da pretjerujem, ali po meni nema potrebe stavljati tako teške slike, neke i preko 1 mb, a bez da im se prije toga ne smanji malo kvalliteta u npr. irfan view-u.

Bari

Imam još 100-tinjak slika od srijede i četvrtka. Neznam smanjiti kvalitetu. Da ih stavljam?
KREPAT MA NE MOLAT !

Shole

Stavljanje slika nebi trebalo bit samo sebi svrha.  Nije da nekom branim da ih stavlja koliko oće, al po meni nakon 3 godine intenzivnog slikavanja buseva od strane nas nekolicine mislim da smo poslikali sve što se poslikat može.  Ono što bi sad trebalo slikat bi trebalo bit nešto neobično tipa bus u jednosmjernoj u obrnutom smjeru, pa onda recimo neki lijepi pejzaži sa autobusom i to po mogućnosti negdje iz prigrada.....  Misilm da i nije baš nešto krcat forum sa slikama Conecta na Piramidi,  Citara kod kolodvora na Žabici,  Classica na Delti......

Slike obavezno resize-at !!!!!  Svi mi imamo običaj slikat na najvećoj rezoluciji na aparatu i slike onda imaju nekih 4-5 MB.  Svaku sliku obradite u photoeditoru ili irfanu ili bilo kojem sličnom na način da idete na opciju RESIZE i stavit na 800x600 i automatski će i veličina slike past na nekih prihvatljivih 200 KB

tomekk

No al zato postoje photobucket i slično da se ne koristi prostor foruma ??? ???
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

echo

Najbolje je objaviti rezoluciju veličine 800 X 600, a ispod slike postaviti link za veću sliku. Nemam ništa protiv da se objave sve snimljene slike. Možda bi naglasak trebao biti na autobusima koji prvi idu u rashod, i na lokacijama gdje autobusi još nisu snimljeni. Ima milion interesantnih lokacija u gradu i prigradu gdje je dobra pozicija za slikanje, ili mjesta gdje je prolazak autobusa interesantan radi nezgodne ceste ili sl. a to do sada nije snimljeno.

Boki651

5AR

Bari

454

623

713

715

697

697

686

701

701