Madunić, Blato na Cetini [ST]

Autor maky, Travanj 20, 2010, 23:37:07

leonardo123

Volvo u nedjelju na Vojnom hodočašću u Mariji Bistrici  :)

mate

Volvo danas u kišnom SBu

mate

leonardo123

gorgoroth

mate

Osoblje

Naš vjerni pratitelj šalje nam slike iz Madunićevog središta. Iznenađen sam da su Eurostari još uvijek živi, još 2013. imali smo ih na forumu parkirane na istom mjestu. Tu je i Setra ex APP, ne vjerujem da je ni ona vozila. Setra S 210 H preuzela je tablice ST-0033-MM od Setre S 315 HDH. ST-0033-BM dobio je tablice ST-0033-MO. Te tablice preuzeo je O404 Eurostar.

sniff

Još nije komunalni redar ispisao kaznu za autootpad pokraj ceste

Paško

Dio flote parkiran na uobičajenom mjestu - Setra S 315 HD ima nove tablice. Nedaleko od njih je i neregistrirani ljubičasti Eurobus.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Metro

Evo i da dokumentiramo Eurobus kod trenutnog vlasnika gdje stoji već dugo na ulazu u Split pokraj gradskog groblja, neregistriran.

MAN464

Ima prinova Sprinter sivi noviji ( 3 generacija) ST-0033-nešto, također u njih je i ford transit dugački što je prije bio mislim u Svete Bobana.

Pozdrav i svako dobro.  hi
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

Paško

Citat: Osoblje  u Srpanj 28, 2020, 21:38:35
Naš vjerni pratitelj šalje nam slike iz Madunićevog središta. Iznenađen sam da su Eurostari još uvijek živi, još 2013. imali smo ih na forumu parkirane na istom mjestu.

Prijatelj mi kaže da starih autobusa više nema, dakle stari Mercedesi vjerojatno su završi u starom željezu. :-\
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

MAN464

Prinova Volvo 9900 sa 3 osovine
ST-0033-II ex Vincek ex Euro turist sve najbolje da Božijom Pomoći  hi hi
AD Maiorem Dei Gloriam!!

"Hrvatska je izvojevala svoju slobodu, svoju samostalnost, svoje pravo da sama odlučuje o svojoj sudbini." - Dr.Franjo Tuđman 23.11.1996.

MAN464

Setra nema više reklamu, sad je čisto bijela podrijetlo joj je ex ATR grupa (msm. Autotrans)
Nadam se uskoro slici nje i Sprintera sivog (prinove) :)
AD Maiorem Dei Gloriam!!