Popis autobusnih i tramvajskih stanica - na fizičkoj karti?

Autor svebee, Travanj 27, 2010, 18:11:17

citaro

Črnomerec-Gornja Bistra ti je 176/177. Neke stanice su na toj liniji mijenjale naziv, pa ih možda zato ne možeš pronaći.

svebee

aha, hvala, budem probao nekako logikom doći do lokacija  ;D

nego zanima me npr. na tramvajskoj karti, stanica odma pored Črnomerca - Austrijska - zašto npr. na jednoj liniji je nacrtana jednosmjerna u jednom smjeru i odmah pored jednosmjerna u drugom smjeru, zašto nije odmah označena kao dvosmjerna (pogledajte na samoj karti)? ili postoje više stanica koje se zove Austrijska jedna pored druge?  :-\

hvala puno

tramvajac 92

Na Austrijskoj se odvajaju linije 1 i 2 od linija 6 i 11 koje nastavljaju ravno, ove dvije skreću u Austrijsku pa je zato razdvojeno.

STIB

Tako (stajališta samo u jednom smjeru) je nacrtano i na drugim mjestima gdje su veća raskrižja, npr. Zagrepčanka, Šubićeva, Držićeva, Branimirova, Sheraton, Stud.dom S.Radić...
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

svebee

skužio, to je razdvojeno na suprotnim stranam raskrižja pa zato. hvala  ;)

našao do sad sve stanice koje sam trebao ali ove iz Gornje Bistre me muče jer Google Maps nema dovoljno jako skenirano područje pa i on malo "felša"..ako može netko pomoći bio bih zahvalan (tražio i pod drugim imenima i našao nešto ali nemam koordinata).

Linija 176/177 - Črnomerec - Gornja Bistra
Novaki - Selska, Bana J. Jelačića, Kovačićeva, Poljanica - Drenovečka, Poljanica - Zeleni brijeg, Podgorska 215, Podgorska 243, Podgorska, Vinogradska, Gornja Bistra - Strojar, Bistranska, Potočna, Zadružni dom, Oborovo - Brezinska

:)