Rasprave

Autor prote, Travanj 24, 2010, 08:09:37

Majstor

Neki dan završena 30. Zora
Postoji neka priča o Školskom prijevozu / uskoro /
Samo mi sudite pošteno !

Paško

Pa jel se prodao koji osim onoga u NP Plitvička jezera?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Eurobus av120

alternativa za kineske autobuse, ako sam dobro preveo taj dio... to i nije neki komplimenti potiaj na kupnju...

conecto

Neki dan kod Varaždina crni Crobus bez one crvene folije otraga i još jedan bijeli malo dalje. Displej na zadnjoj šajbi.

U kružnom toku na lijevom boku nešto mi izgleda čudno

Loša mobiteluša, ali slika nije okrenuta naopačke.

Stigao na cilj pred Auto Zubak. I retrovizori su na ovome drugačiji.

U društvu s već poznatim crvenim.

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Paško

Da ne ide taj negdje u inozemstvo?

EDIT: Da, tek sad vidim gdje je volan. ::| Ali, zašto su onda vrata na desnoj (vozačevoj) strani?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

malac

Crni je za tržište Velike Britanije...  ;)

Tlimfocit

Jel prodan ili je neko predstavljanje/proba?

volvobus

kuda je nastavio bjeli koji je vozio ispred crnog nije parkiran na zadnjoj slici?

malac

Koliko sam shvatio, napravljen je za neki natječaj tj. probu, pa ako prođe, napravit će 200 komada za tržište Velike Britanije.. taj crni ima rampu s lijeve strane..

actros

različiti su i prednji bočni prozori, a vidi se da je i kokpit drugačiji (ovaj engleski ima više U-oblik)... ja ipak mislim da je ovo prvotno bio ljevoruki, pa je naknadno prerađen u dešnjaka ;) lijepo je šta su pri projektiranju predvidjeli prednja lijeva vrata (dobro su se uklopila), samo šteta šta sada nisu zakrpili stražnja desna (sada se baš i ne uklapaju)

5AR

Puno dešnjaka imaju zadnja desna vrata.

Rudar

Da, trebaju im kad voze u Europu... A armatura je definitivno nova, preglednija, tehnologičnija i ergonomičnija od prethodne.

volvobus

što je konkretno glavni uzrok neprodaje u Hrvatskoj tog izrazito lijepog busa?

Tlimfocit

Citat: volvobus  u Prosinac 07, 2012, 13:08:01
što je konkretno glavni uzrok neprodaje u Hrvatskoj tog izrazito lijepog busa?

Omjer uloženo / dobijeno? Autobus je lijep, ali po meni ima par kardinalnih grešaka u samoj koncepciji (npr mali prtljažni prostor). A usto nitko neće kupiti neprovjereno. :/