Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

Neo

;D ;D ;D to si u pravu mali je kreten, prvo je to uradio u stranoj drzavi i ako ga Italijani uhvate ne bi mu bio u kozi.
je zakon

Tomek

Novi Cityliner od Briona nije od F-toursa, danas provjereno, ali nije ni skroz nov, vjerojatno je bio test vozilo MAN Importera jer su 2 Čazmatransova koje je ČZM nabavio u 1. mj. 2009. noviji od njega.

setraman

raspitao sam se to je gb 75 najnoviji man u brionima

boro

Maloprije sam tamo prošao,stoji parkiran pred radionom sa "guzicom" prema unutra,ne vidi se ništa, bunkeri otvoreni,prednja desna guma skinuta.

setraman

boro

Prvi glas da se prodaje 70 !?!?

setraman

danas sam se raspitao prodane su 52, 60 i 70

boro

Neznam ništa, ajde 52 i 60 ok ali zašto 70? jeli to neko novo miješanje karata? ako se prodaju stari nadajmo se da ubrzo dolaze neki novi.

boro

Dali možda znaš kome su prodani odnosno tko ih je kupio?

setraman

52 je prodana makarska promet, 60 pepeksu a 70 je prodana kada i 57 i 58 autohrvatskoj od kad je taj autobus dosao u brione imao je problema to je bila prva serija sto je izasla manova 2 generacije imala je puno nedostataka novi motor je stavljan unutra uvijek neki problemi i zato su se je odlučili riješiti

mansg313

Jedan sivi Lions Coach 1.gen. je prodan Marijan toursu iz ZG zna li netko gb?

boro

Mogao bi biti Brionijev gb.57.

setraman

JE DA!   JUCER PRODAN GB 46

boro

brioni

Jel to oni kreću obnovu ili rasprodaju voznog parka jer nisu rashodovali 215 hd i tam, a prodaju buseve stare 8-9 godina 
Oprostite ako ima pogrešaka