Brioni, Pula – razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 12:03:53

setraman

prodana je negdje u dalmaciju

setraman

TomoM

Dečki su stvarno ponos Hrvatske. Prije nekoliko dana sam se vozio s Kontošićem od Zagreba do Labina. Dobar vozač (kao i drugi član posade) i bio sam iznenađen kvalitetom usluge tvrtke Brioni. Svaka čast dečki, samo tako nastavite.

man750

tvrtka brioni nekad je koristila i ove autobuse
3 MB O302
4 MD O302
6 TAM AS3500E
8 MD 230R120
9 MD 230R120
11 TAM 170A11T
13 TAM 170A11T
14 TAM 230A12T
15 TAM 230A12T
17-24 TAM 170A11T
25-30 TAM 190A11T
31-32 MAN SR280
Ova vozila naslijedjena su od tvrtke Autosaobracaj Pula i ranije su imala druge g.br.
bili su tu i dva MB O309 koji su najvjerovatnije(nije sigurno) imali g.br.1 i 2

Zahvaljujem ljudima koji su napravili ovaj spisak i jednom neaktivnom forumasu
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Piramida

Citat: TomoM  u Studeni 16, 2009, 07:13:27
Dečki su stvarno ponos Hrvatske. Prije nekoliko dana sam se vozio s Kontošićem od Zagreba do Labina. Dobar vozač (kao i drugi član posade) i bio sam iznenađen kvalitetom usluge tvrtke Brioni. Svaka čast dečki, samo tako nastavite.

Što se mene tiče najuslužnije putničko poduzeće u Hrvatskoj. Način na koji se posada autobusa kao i djelatnici na kolodovorima odnose prema putnicima je za svaku pohvalu  ;)

Bari

GB 83 viđen u subotu 2.siječnja rano ujutro na GP Pasjak. Vozio je skijaše na 7 dana uživanja na snijegu.
KREPAT MA NE MOLAT !

setraman

voziči su još na skijanje gb 69,74,78,79,80,81 i 84

setraman

Tomek

Berlingo

GB 63 je u utorak ostao u kvaru na vrhu uzbrdice iznad Vrbovskog. Pretpostavljam Zagreb-Pula. Slikano u 17.14.

ist

Dakle, da nisam imao suvozača-svjedoka, mislio bih da haluciniram: danas, oko 16.20, na putu od Zagreba prema Karlovcu jurio je Probus Briona Pula bez registracija i straga, a bogami i sprijeda. Pretekao sam ga i u retrovizoru lijepo vidio da ima tablu s oznakom linije i da u busu sjede nekakvi putnici... Sad, ako netko zna o čemu se radi, bilo bi korisno da podijeli s ostalima, a ponajprije sa mnom kao vidiocem  :)
Ups, sad sam vidio da je Tomek već fotkao taj bus i da se radi o prinovi u voznom parku. Ali, pobogu, što radi na brzoj i prometnoj cesti bez registracije  ???

setraman

setraman

boro

Ako sam dobro vidio novi Probusi imaju zadnja svijetla okrugla, a oni stari pravokutna.