Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

Tomek

U APP-u su rashodovani gbr132 i 133. Nije mi jasan kriterij rashoda jer ova dva novija NG272 iz 95. su rashodovana, a 94. godište nisu dirali, a primjerci poput gbr128 su bili zreli za rashod još dok su vozili.
Zanimljivo da je nestao NL263 gbr105, jel izrezan?

Ivan1983

g.br 105 u radioni.......čerupaju još s njega neke sitnice koje se još daju iskoristiti good_boy

Majstor

Slijedi generalno čerupanje motor,mjenjač i str.pogonski most , stakla itd
ima već mušterija koje čekaju pojedine sklopove
Samo mi sudite pošteno !

sokre

Čudno mi ih je gledati u rashodu. Kao da su jučer došli..

A već je prošlo 15 godina.

DOMINKO

Jučer je viđena olupina MB , gbr.804 kako ga dizalica zet-a vozi po škorpikovoj u smjeru ciosa!
Izgleda da je svoje dao?

lovac27

Dali su svoje i 802,803 i 804. Nema ih u VG.

DOMINKO

Znaći svoje su odvozili?
Izgleda kako je krenulo da če još oni šta se nalaze u žici u Dubravi dobro doći!

sokre

Nakon slinih rashoda i pogrešne kupnje možda uskoro dođu i neki novi autobusi.

Tomek

Za sve one koji su se nadali da možda poneki od ovih i preživi definitivno je da su ova 4 autobusa rashodovani -- dok drugi gradovi u Hrvatskoj još imaju u gradskom prijevozu autobuse iz 80-ih godina, bogati Zagreb rashoduje buseve s kraja 90-ih
141,132,105,133

141

132

105

133

FitzTN

Što ZET-u uopće znači rashod? Koliko vidim ekipa prvo popuka kotače, pa zar su oni tolko potrebni ili što ;D

Nije mi jasno da dobiju više od CIOS-a nego da ih poklone ili prodaju za simboličan iznos nekom gradu ili prijevozniku.

Shole

A čuj, nemožeš baš smeće poklonit, a da valja onda bi vozilo.  Ko zna kakva je situacija sa rezervnim djelovima pa onda ovi rashodovani jako dobro dođu za krpanje.  Popravak prednje i zadnje stijene od 105 bi koštao pitaj boga koliko, ovako su pokupili neku lovicu od osiguranja, a sve ono što je ostalo na njemu cijelo to će se iskoristit za ostale NL-ove.

conecto

Ni pokloniti nije baš jeftino. Kad su se Vukovaru poklanjali Eurobusi prije toga su sređivani u ARZ da bi uopće bili u stanju za pokloniti.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Poklanjanje je ionako samo skupljanje političkih poena što u ovom momentu nije baš potrebno.  A lijepo si i sam rekao, treba dobro i potrošit da bi mogao pokloit. Onda bolje nek stoji doma u dvorištu pa će dobro doć za djelove jer zašto bi neki drugi NL stajao mjesec dana zato jer su dužni nekom dobavljaču pa nikako da isporuči kompresor. Lijepo ga skinu na 105 i ovaj drugi dan vozi, a taj naručeni kad dođe dođe.

Shole

Bolje bi im bilo da Citelise stave u tablice, a ove nazad na cestu