Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

tramvajac 92

Nek si ostave 5 Citelisa (pričuva) a ostale na prodaju

dominik,

Citat: tramvajac 92  u Siječanj 27, 2011, 19:20:39
Nek si ostave 5 Citelisa (pričuva) a ostale na prodaju
Citelisi se na zalost nemogu prodavat posto nisu u ZET-ovom vlasništvu,ali se mogu vratiti vlasniku ;)

sokre

Nije baš da bi tukli da ih kupe.

221

Ako se dobro sjećam, ovo je već treći natječaj i odustali su od prodaje 501-505.

dominik,

Citat: 221  u Siječanj 27, 2011, 20:40:32
Ako se dobro sjećam, ovo je već treći natječaj i odustali su od prodaje 501-505.
Izgleda da su shvatili da ce im jos biti potrebni u ovakvim situacijama kada nema plina za citelise.

conecto

Koliko su zapušteni busevi u žici u Mandlovoj (za prodaju) vidi se na prvi pogled, a na 128 još k tome stoji otvoren prednji krovni otvor tako da kiša slobodno curi unutra.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tamlover

Vidio sam da barem jednom fale stražnje lampe, a otvoreni krovni prozor(i) je i meni zapeo za oko.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Na gbr 134 fale stražnje lampe.

svicar

Vi koji pratite,  koje sve buseve ZET sada ima u svom voznom parku, koji su u vlasnostvu , koji su u najmu?

Tomek

U najmu? Kakvom najmu?

Imaš popis voznog parka i to čak dvije teme na ovog podforumu tako da ćeš tamo pronaći sve informacije.

Ivan

Citat: svicar  u Travanj 10, 2011, 23:26:13
Vi koji pratite,  koje sve buseve ZET sada ima u svom voznom parku, koji su u vlasnostvu , koji su u najmu?
Svi godišta 2008./2009. su kupljeni na osmogodišnji leasing, ako je to bilo pitanje; osim toga, niti jedan nije unajmljen ni iznajmljen.

svicar

Lising nije nista drugo nego najam, ali dugogodisnji. Kako vidim svoje prodaju, razhodi i sl. a novi su u najmu tj. nisu njihovi.Kakao citam na jedvite jade ih placaju, sto ce se desiti ako sve to stane sa cim ce se gradjani ZG voziti?U firmi u kojoj sada radim u uporabi su busevi i po 15 godina( do milion kilometara) i svi sretni, svi imaju filter cestica, redovito se odrzavaju i malo se kvare. http://www.autoag.ch/

Pored glavne aktivnosti, firma ima par koncesija u javnom prijevozu, tko ima volje moze pogledati i vozni park. http://de.wikipedia.org/wiki/Auto_AG_Group     , stim da sada dolaze samo Iveco nova vozila(razumiljivo posto zastupaju tu marku)Jasam tu treci mjesec ali sam prije pratio sto su posjedovali. Moj osobni stav je da MAN treba drzati dok se ne saspe to je tako dobro vozilo, ugodan za voziti, miran, dobra klima i grijanje samo sto trosi i do 30%( moja mjerenja-- radim kao garazista tih vozila tj. prihvacam ih pri dolasku sa voznje, tocim, perem, mali popravci i sl. i po sutrasnjem rasporedu ih sortiram) posto vise nego Iveco, dali je do motora, dali je do mjenjaca ne znam.Pored te dvije marke imamo i malu skupinu Scania( domaca nadogradja Hess), to je tako pedantno uradjeno, nista ne skripi, ne trese samo malo koplikovano rihtati klimu i to, sve ide preko menia, te daj prednji kraj busa, te sredji, te zadji pa to potraje.Imaju lijepih rjesenja, pregori sijalica od kratkog svetla, automatski se upali maglenka na toj strani, i na displeju ostane tocnokada je pregorila,, tako da se nemogu vaditi da vidio nisam >:(  .  Volio bi da u ZG ostave nesto tih starih vozila jer su stvarno temeljito napraviti, ovi novi meni ne ulijevaju povjerenje.

Tomek

U APP-u služe za djeove:

105,132,133 i 141

sokre

sokre

Ima li kakvih novosti oko NG 272? Jučer sam prošao pokraj njih, sve isto. Stoje i čekaju sudbinu braće rasturene za rezervne dijelove.

Ne ide mi u glavu da im je bolje držati ih tamo nego pokloniti bilo kome ...

Pa zar je samo ZET jedina javnoprijevoznička tvrtka koja je kupovala rabljene autobuse i tramvaje kada mi ne možemo baš nijedan utopiti?

Mogli bi napraviti i jedan cabrio zglobni - kao jedinstvenu svjetsku atrakciju.  8)