Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

kekobus

Avtomontaže voze vrlo vjerojatno samo do 15 veljače!

Ivan

Citat: kekobus  u Veljača 02, 2009, 08:15:03
Avtomontaže voze vrlo vjerojatno samo do 15 veljače!
Oho, tako kratko? Znači li to da su Citari na putu? Ja sam u subotu prošetao kraj RT Jankomir i APP, i nije još bilo ničega...

kekobus

Ukupno do petka 6.2. trebalo bi biti novih 15 !

MAN fan

nazalost danas nam je otisao i gb289 :'( :'( :'(...oko 11 sati zadnji put sam se njemu vozio kada je isao prema ogradi :'( :'( :'( :'(...nema nade za povratak jer su zrak i gorivo vec ispusteni :'( :'( :'(. I jos nesto....293 isto ide u rashod i to ovaj tjedan :'( :'( :'( :'( :'(

Ivan

A gdje su onda više ti novi? Ovi u APP se sad ponašaju kao da je još prije tjedan dana krenulo 20 novih u promet, a ne kao da moraju još dva tjedna održavati stanje sa barem 20 komada manjka za normalno funkcioniranje... ::|

cacciamali

znači još ih je samo 8? a za 2 tjedna nijedan?
ma ne može bolje :) ;) :D ;D

buSHunter795

Pa zar nije netko nešto napisao da budu prvo rashodovali sve, a da ostaju braća automatik i 289 ??? Kako onda je 289 otišo prije ovih ???  :-X :'( ccccc

Danas 276 i 300 na 176 za Bistru, dok 121 za Zaprešić

buSHunter795

Imam pitance: Da li planiraju MANovi SG242 voziti još malo duže ??? Šteta i njih rashodovat...

MAN fan

Dao bog da se sg242 rashoduju u narednih tjedan dana bez obzira na to kaj su regani do neznam kad ;D....danas sam se 2 puta vozio u gb219 i jednostavno mogu rec....voznja u tom krampu je nepodnosljiva >:( ;)

MAN fan

btw slike od 289 uskoro....vec danas ;D ;) ;)

cacciamali

Citat: MAN fan  u Veljača 02, 2009, 19:09:53
Dao bog da se sg242 rashoduju u narednih tjedan dana bez obzira na to kaj su regani do neznam kad ;D....danas sam se 2 puta vozio u gb219 i jednostavno mogu rec....voznja u tom krampu je nepodnosljiva >:( ;)

a meni su ti sg 242 puno draži od sg 220, jako su tihi i udobni

MAN fan

tu jesi u pravu ali taj bus je doslovno kramp... ;)

cacciamali

Citat: MAN fan  u Veljača 02, 2009, 20:31:57
tu jesi u pravu ali taj bus je doslovno kramp... ;)

ma i sg 220 i sg 242 su krampovi, jest da su sg 220 legendarni busevi, ali njih je vrijeme odavno pregazilo, ipak imaje 20 godina, ali ajde bar su pouzdani, iako je vožnja u njima,još ako stojiš prava pustolovina ;D

svicar

Dali znate gdje ce ZET sa svojim vozilima kada pocmu stizati novi u vecem broju ?

Ivan

Citat: svicar  u Veljača 02, 2009, 21:01:18
Dali znate gdje ce ZET sa svojim vozilima kada pocmu stizati novi u vecem broju ?
Raspravljali smo već puno u drugim temama... Uglavnom, sve starije od '94 (tj. '91 i starije) definitivno više neće voziti, a sa ovim malo starijima koji se još kako-tako drže nije sigurno, '94 i par sljedećih godišta vjerojatno u prodaju, '97 i novije valjda više-manje ostaje...