Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

shef

Subotom i nedjeljom se stalno događa (zadnja 3 vozna reda) da se sustižu na Plumbumu odnosno nerijetko budu dva po par minuta zajedno na okretištu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

ne stižu se nego si vozač radi obaveznu pauzu.  Radim danom uleće leteći vozač, a vikendom ili leteći ili si sam radiš pauzu

mivano

http://www.autotrolej.hr/default.asp?ru=1&gl=201508040000001&sid=&jezik=1
OBAVIJEST KORISNICIMA LINIJE 5
Od utorka, 04.08.2015. godine, autobusno stajalište I.L.Ribara-I. Žorža zbog građevinskih radova izmješta se na privremenu lokaciju cca 100 metara prije postojeće stanice. Privremeno stajalište označeno je stajališnom oznakom.

kico101

Razmislja li se o uvodjenju nekakve linije uz novi stadion na Rujevici. Recimo kruzna 7a. Ionako je usko za mimoilazenje u Blazicevom.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Pa mislim da nema baš smisla otvarat liniju samo zbog stadiona, pardon trening kampa,  koji će radit nekim intenzivnijim ritmom jednom u 15 dana i to za vikend.  Kad je utakmica ić će klasične ispomoći kao i do sad

kico101

Ako je trening kamp pretpostavljam da ce bit dosta djece gore i preko tjedna. No, vjerojatno ce vecinu vozit s autima, pa primjedba stoji. Iako i dalje mislim da bi 7a bilo dobro napravit kruzno.

Shole

Onda onaj dio oko Blažićeva otpada u jednom smjeru.  Nekako se prerano odvaja onaj dio kod Tuša (Antuna Barca) da bi već tamo linija odlazila na novi dio trase.  Dolaskom u Hoste ljudi za Blažićevo bi morali sjedit u busu i čekat vrijeme.  Ista stvar je na liniji 3, putnici koji se krcaju na Fantini / Drjnevići rade cijeli krug kroz Šumci i onda još u Grbcima čekaju vrijeme.  Sva sreća pa oni imaju alternativu u vidu 3A,  dok ovi na Blažićevu nebi imali ništa.   Možda čak nebi bilo loše 3A poslat trasom  J.Trg-Nikole Tesle-Tuš (ispod)-nova cesta-Hosti igralište-Drnjevići-Bezjaki

kico101

Ni to nije losa ideja. Mislio sam da 7a radi krug Tus-Blazicevo-Hosti-Nova cesta-Tus. U povratku Blazicevo moze kupiti 20 i 21. 7ca ionako ide uz romsko naselje.

Shole

treba i nju prebacit na Blažićevo.  Po ciganskoj magistrali ionako nema nijedne stanice

NP-549

Jake snage ponovno jašu.  7 penzionera voze ko veliki

kico101

Zar je do toga došlo? ;D
Pozdrav legendi i puno kilometara bez gužve i "gužve" ( samo ne na 7-cu  :)evil).

dragec52

Hvala  kico 101,  ne brine me, tražio sam 1a za obnovu rutine i danas kao da sam se vratio sa malo dužeg godišnjeg i od ponedjeljka  " 5 " je MOJAAAAAAAAA  Yahoo a uvijek mogu i odustati mada ne bi bilo fer.

Boki651

Pozdrav i od mene, opet si u "sedlu". :)

kico101

Od 17.10.2015., linija 103 mijenja trasu u povratku. Od Drenovskog groblja skreće lijevo do Drenovskog puta i njime pored streljane, preko Brašćina, Kozale i Tizianove do raskrižja sa Osječkom, odakle nastavlja postojećom trasom do TBJ.

Od 19.10.2015. linija 8 i u smjerru Istok-zapad, prometuje kroz centar, a ne više kroz sjeverni koridor. Gore ostaje samo trojka.

Bocko

Na Fejsu objava da se uvodi linija KBC;
1. Smjer A: KBC Sušak 1 (glavna zgrada) – Teta Roža – Kumičićeva – Sušački neboder – Fiumara – Trg RH – Riječki neboder – Brajda – Željeznički kolodvor – KBC Rijeka 1 (porta) – KBC Rijeka 2 (hitna) – KBC Rijeka 3 (rodilište)
2. Smjer B: KBC Rijeka 3 (rodilište) – Nikole Tesle – Željeznički kolodvor – Brajda – Žabica – Riva – Tržnica – Fiumara – Piramida – Kumičićeva – Teta Roža – KBC Sušak 1 (glavna zgrada)

Nije napisano je li linija besplatna.
I volio bi kada bi netko iz Autotroleja napravio Google maps trase linija i stanice.
Ovako ne znam koji bus ide i staje gdje. Lako, imam popis ali ne znam naziv stanice koja meni paše.
Npr. u Zagrebu čak u Google mapsima odaberete "Bundek" do "Jarun" i navede vam autobusne ili tramvajske linije kojim idete, gdje ulazite i gdje izlazite.
U Rijeci takvog što nema.

Sada ne znam mogu li u ovaj mini bus ući kod Indexa i doći do Linksa.

Bocko