Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

kico101

KBC linija, zasad, sasvim solidno popunjena. Fercera. ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bocko

Što je neobično na ovoj fotografiji? :D

(hint: nije to da nema rasvjetnog tijela na stupu) Slikano danas u 9:13

amalok.95

Se malo zezno sa kucanjem šifre :P

kico101

Javio šofer da je ispala jedna 4-ka na Brašćinama, pa je ovaj iš'o pokupit ljude gore.

ikar

Falio skretanje na Circolu, okrenuo se negdje i vraća se nazad?

Bocko

Ovdje nitko nije Horatio Cane.  ;D
Pravi istražitelj bi vidio da u autobusu ima putnika i oznaku na autobusu.
Točan odgovor je;
Vozač je krivo skrenuo na raskrižju Prvomajska-Osječka. Umjesto da je skrenuo prema Kozali nastavio je ravno, možda se zamislio, jučer vozio peticu cijeli dan, ne znam.

Najprije se pokušao okrenuti kod Bille ali bila je prevelika gužva i auto odmah iza njega pa je na sljedećem raskršću skrenuo prema PIK-u i tamo se okrenuo. Tada je nastavio dolje, vjerojatno će skrenuti lijevo na sljedećem raskrižju prema Kozali i nastaviti redovnu trasu.

111222

zašto prigradski 628 (a možda još pokoji manas) vozi na 1A?  glavauzid
bar bi sad tribalo donekle biti dovoljno buseva..

shef

Slična situacija i u nedjelju na 1 - 629...nepotrebno.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Kad su Conecti, Citelisi i Urbanwayevi u prigradu. Više se ne zna ni tko pije ni tko plaća.

Matija87

Trenutna je situacija 5 conecta (652-656) u prigradu, tri u rijeci , jedan opatija i jedan lovr.draga
1 citelis (810) na smjeni od 3a i 2 urbanwaya (815 i 816) jedan u opatiji drugi u ri.

kico101

A gdje ti je nestalo 5 Conecta, ako su samo 3 u Ri?

lussin

Mislio je (valjda) da od 5 prigradaša, 3 voze riječki prigrad (linije 10, 10A...)

Matija87

tako je , dakle tri (652,653,655) voze riječke prigradske smjene i noće u garaži , jedan vozi opatijsku smjenu (656) nekada je na toj smjeni bio 678 i u lovr.dragi vozi 654 umjesto 650.

Čelični

Lijep pozdrav svima! :)  Novi sam član na forumu pozdravljam sve ostale forumaše i moderatore.i svo osoblje!
  Ako nešto na krivom mjestu navedem ili je bilo navedeno neka moderatori urede ili premijeste post ako je na krivoj temi neka mi se ne zamijeri.
Da pređem na zadno. Mene zanima radnim danom usred vršnih sati (špice) na liniji 5 uz ostale zglobne zna voziti jedan solo na jednoj od najopterećenijih linija kakve oni eksperimente izvode. Ono što zglobne mijenjaju iza otprilike 20  ili  21h to razumijem kad padne promet ali ovo usred špice ubace solo je krajnji debilizam osim ako nije dodatni autobus da rastereti gužvu, ali i on je vrlo često pun pa sumnjam da je dodatni. ako netko zna nek mi odgovori dal je pojačanje ili eksperiment bit ću mu zahvalan . Kada sam prije točno 30 godina doselio u Novo Naselje Škurinje petica je vozila u vršnim satima svakih otprilike minimalno 7 minuta u 7 ujutro s polazišta kod moje ulice gdje je bilo "staro okretište" takvo je ime zadržala stanica kad sam još kao klinac putovao u OŠ. Danas vozi ujutro dakle još nije bio sagrađen skoro velik dio zgrada na Donjoj Drenovi a nije ni bila adekvatna cesta najprije makadam, pa asvaltiranje bez dozvole kada je stradao bračni par i tek negdje početkom 90 ih počinje voziti do ulice Bok, nije se presjedalo sa 5A. a danas umjesto 7 u 7 je svakih 10 - 12 minuta u 7 ujutro.
Za kraj poruke zanima me zašto kasno navečer i na 2, 6 i 7(mislim na radne dane) ne stavljaju solo odnosno do garaže voze zglobni i mijenjaju se solo a nema ni tamo ništa više ljudi u autobusu od u 5. Možda zato jer ove dolaze u centar iz dva smijera pa nema  povoljnih uvijeta za zamijenu ,a 5 iz jednoga.
Sve štima osim ovaj  jedan solo u vršnim satima radnim danom na 5. >hammer<

Shole

Solo uleti jedino slučajno ako nema dovoljno zglobnih

Shole