Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

kico101

Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Sitgo vozni red, nema nikakve promjene standarda na linijama od proljetnog VR-a. Jedino što sam značajnije primjetio je promjena na duljini kruga na L2a, koje je povećano za 4 minute zato jer je dodana obavezna pauza od 5 minuta na okretištima.

Boki651

bolje da se i nije ništa mijenjalo, jer da se mijenjalo, bojim se da bi išlo samo na gore.

Berlingo

Citat: ikar  u Rujan 02, 2011, 14:21:52
Sitgo vozni red, nema nikakve promjene standarda na linijama od proljetnog VR-a. Jedino što sam značajnije primjetio je promjena na duljini kruga na L2a, koje je povećano za 4 minute zato jer je dodana obavezna pauza od 5 minuta na okretištima.

Tu liniju koju si spomenuo je najsmjesnija linija u povijesti Autotroleja. Tipican primjer kako se treba odnositi prema putnicima. Treba je sto prije ukinuti i dobilo bi se 2 autobusa.

ikar

Dobili smo dvije nove linije! Baš me zanima hoće li tko pogoditi koje su.

kico101

Citat: ikar  u Rujan 14, 2011, 15:34:29
2C i 2B?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Točno, samo je pitanje di voze. Kićo je isključen budući da očito ima informacije iz prve ruke  ;D

zvone16

Mislim da jedna od njih ima veze sa onom školom, sam u pravu ?
ZvoneXp

ikar

mivano

2C Žrtava fašizma - Srdoči

2B ??? (jutarnja smjena)  ???

Berlingo

Citat: kico101  u Rujan 14, 2011, 15:44:48
Citat: ikar  u Rujan 14, 2011, 15:34:29
2C i 2B?
Nece to bas biti tako. Mogu jedino biti 18A i 18D. Ili po novome 3B i 3C. Drugo se ne priznaje i ne dolazi u obzir!

jedan_019

Kad smo već kod 18, iako nije u okvirima ove teme, je li nekada bila i linija 18A? Jer čudno je da postoji 18 i 18B (i C), a nema A...

Berlingo

o-0
Bila, bila! dugo godina. Sjecam se kad je izgradjeno naselje. Nisu imali pravu cestu pa ni autobusa. Dobili su kasnije i cestu i skolu. Sad ce biti (mislim) najveca u Hrvatskoj. Prije par godina je 18A promjenjena u gradsku 3A i to je zivjelo sve do cuvenog povecanja standarda.

Shole

Da, da , Berlingo je u pravu.  Kad je uvedena 18A osamdesetih godina vozili su ju sandokani 457 i 460.  Onda je nakon par godina umjesto 460 došao monotral 534 (zamjena sa Spinčićima), da bi onda došao još i treći vozni red sa monotralom 449.  Danas je pak u krugu 11 monotrala.  Pa da ne cvjetaju ruže u Hrvatskoj.  Sa 2 solo Sanosa došli na 11 zglobnih Citara

Berlingo

Imas pravo. Prvo su se okretali voznjom u rikverc gore na vrhu gdje je sat, par metara od danasnje korekcije. Jako jako nezgodno. A onda je postala 18A kruzna upravo radi monotrola, jedino neznam tko je to trazio, Autotrolej ili mjesni odbor.