Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Shole

715 je dugo vremena to vozio, i uvijek je bilo i dosta stajaćih mjesta.  Znači da putnika ima, ali nastavimo li ovakvim opsluživanjem linije, jako brzo ih neće više bit

tramvajac 92

Hm.. Možda je redovni bus ostao u kvaru, pa je bilo daj šta daš, samo da se polazak održi..

Shole

Mislim da bi bilo puno manje pritužbi da uopće nije došao autobus, nego sad kad je došlo ovo čudo.  Mogli su barem 680 poslat.

ikar

Citat: Mirta  u Listopad 06, 2011, 09:21:00

Netko iz Rijeke javio mi. 101 na 8A. Vozač na svakoj stanici izlazi van i ide do vrata.

Oko 10.30 je bio već 603 na 8A. 646 na cijelodnevnoj 8ci.

zvone16

Da 627 i 646 na 8, a 470 na 3A.
ZvoneXp

Berlingo

A netko je ipak jutros stavio normalni autobus na 5A. A ako je vec frka, oko tog 8A se nebi digla velika prasina. Ma tko uopce ovisi o njemu? Sta da se nije pojavio? Mogao je ovaj s Tibljasa za Paveke (cini mi se 584), a na 5A 113. Sve rjeseno. Treba li za to fakultet?
Da li se to meni cini ili je ovo pocetak pucanja po savovima? Iskreno, jako mi je zao tih vozaca. To su sve moje kolege. Za drugo me nije briga. Najmanje za one koji se hvale da su u plusu. Uostalom davno sam napisao da negdje stanujem, a tamo bi bilo puno ljepse da autobusi Autotroleja ne voze!

Bari

Dvojka već više od pola sata nije prošla s Trsata ili prema njemu
KREPAT MA NE MOLAT !

little-perfect-fairy

Linija 4 ide samo do Brajde, nista ne ide na Belveder i Kozalu.

zvone16

Ja dugo već stojim i jedini bus kojeg sam vidio da je prošao je bio 677 na 25
ZvoneXp

Shole

U  14.00 sa Trsata, u 16.00 na Srdočima

Berlingo

Stavit cu ovdje. Tu se i vodi rasprava iako spada pod posebne voznje. Ne vidim vise glupi displej, a nema ni oznake da se djeca voze.

706 na 2C. Krece ispred dvorane a pise Z. Fasizma- Srdoci. ???

707 na 2B, Zavidovici- Srdoci s kontrolom u busu.

661 na 3B. Jako riskantno. Snijeg je bio blizu i vec je mirisao.

Dakle, napokon povecanje standarda! Kome da to zahvalimo? :)evil

celicana

Citat: Berlingo  u Listopad 07, 2011, 23:26:21
Stavit cu ovdje. Tu se i vodi rasprava iako spada pod posebne voznje. Ne vidim vise glupi displej, a nema ni oznake da se djeca voze.

706 na 2C. Krece ispred dvorane a pise Z. Fasizma- Srdoci. ???
http://img26.imageshack.us/img26/7654/img1591it.jpg

707 na 2B, Zavidovici- Srdoci s kontrolom u busu.
http://img687.imageshack.us/img687/8085/img1592xy.jpg[/
Dakle, napokon povecanje standarda! Kome da to zahvalimo? :)evil

Ne znam , prije sam čuo da na linijama 5 i 7 nema u posljednje vrijeme novih monotrala zbog turističke sezone i linija za kupače i turiste (npr. linija 1 i 32). Međutim na Berlingovim fotografijama vidi se da su nove monotrale stavili i na te van serijske, školske linije. Ništa protiv sigurnosti školske djece. I na kraju za informaciju danas sam putovao novim monotralom na LINIJI 5 nakon dugo , dugo vremena na toj LINIJI u smjeru grada oko 17 sati marke MB Citaro garažni broj 719. Turistička i sezona kupanja je gotova i nadam se da za ovaj monotral 719 ne važi uzrečica "jedna lasta ne čini proljeće".

celicana

Hvala kolega 5AR na lijepom aranžiranju mog posta. Vidi se tko je informatički više upućen (ne samo od mene nego i svih članova moje obitelji). Ispalo je baš kako sam htio ,čak i bolje. Još jednom veliko hvala. ;D ;)

little-perfect-fairy

Na 702 pise 1 trsat-centar-srdoci.. o.O??