Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

ikar

Dobio sam ipak ispravku da se ne mjenja VR na spomenutim linijama... Malo su nezgodno napravili objavivši raspored od 14.1. za 1/1a i 6 a ne objavivši stari raspored na preostalim linijama!

Bari

Prošli četvrtak na liniji 7 su bila solo vozila a u njima užas.
KREPAT MA NE MOLAT !

kico101

Pohvala za izgled nove mreže gradskih linija ( ucrtana je i Rečina ;D ). Posebno su označene noćne linije i linije koje prometuju povremeno na određenim trasama ( 3A,5A,5B,8 ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Bari

Danas oko 11 sati 718 je povučen u garažu, na dvojci bila solo vozila. Ne znam kako je sad stanje, ali pošto je najavljen novi snijeg vjerovatno su i ostala. Viđeni Conecti i SU240. Na sedmici također solo vozila, ostalo nisam vidio.

718

602 na Srdočima
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Popodnevna špica - u garaži samo monotrali - svi solo su na cesti. Koliko sam vidio 2, 7 i 5 su prebačene na solo, a sada pretpostavljam da su i 6 prebacili...

kico101

Malo prije viđen 623 na 6-ci. danas još 704,707 i 717 na 1A, 566 i 703 na 2A.

ikar

Trebalo je i šesticu povuć na solo predvečer, bilo je sigurno vozila kada su se prekidne vratile...

shef

Trebalo mi je cca 20 minuta dok sam iskopao auto. Vidio jedan Cicimici kako se penje po Kumičićevoj (displej mu nije radio) i to je jedini gradski bus koji sam vidio da vozi jutros u 5:40.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Vjerojatno se radilo o liniji 2 koja se išla uspostavljati sa minibusevima do stjecanja uvjeta za solo autobuse...

ikar

Danas većinom prigradski autobusi po linijama. Sinoć je gradski promet opet potpuno zakazao iako velikim dijelom vozili prigradske autobuse...

kico101

Od 25.03. linija 5B do Petrca. Znači, imamo drugu gradsko-županijsku liniju ( uz 3A ).

MAN SU220

Boki651

Gdje će se u Petrcima okretati, kod eks Perice?

kico101

Citat: MANsu220  u Ožujak 22, 2013, 23:22:10
A gdje linija 13 spada?
Grohovo pripada Gradu Rijeci, pa je čitava trasa u gradu. Formalno je gradska, a u voznim redovima ubačena je u prigrad i voze je autobusi koji voze na prigadskim/županijskim linijama. Teško pitanje. :P

ikar

5B se u Petrcima okreće odmah na ulazu u naselje sa strane Kablara; točno na raskrižju koje čini granicu Grada Rijeke i Općine Viškovo.