Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Čelični

Hvala Shole to je zasad sve što me najviše zanimalo.  ;) ,nastavljam čitati forum u temama koje su zanimljive. Ako se pojavi nekakva nejasnoća javim se.

Shole

A mjenjanje navečer ima smisla,  ali prerano počnu,  velika gužve je do 21.  Ponekad nemožeš pokupit i ostanu ljudi na Brajdi na ona 2 polaska u 20:19 i 20:40

Čelični

E sad sam čuo i vidio da radnim danom na liniji 5 solo uključuju tek od 22h samo treba doći do ljudi zaduženih za to kompetentnih u Autotroleju. Nadam se da više neće biti promjena.   ;D

amalok.95

KD Autotrolej obavještava sve korisnike linije KBC kako ista prestaje sa prometovanjem nedjeljom od 7. veljače 2016. godine.

kico101

Konačno jedan dobar potez i onda ništa. Pitam se zašto? Ne mogu vjerovat da je ex linija 100 bila isplativija nego ova, a trajala je poprilično. Problemi s prometovanjem kroz KBC Rijeka, nedostatak minibusa, političke igre...?
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Bilo je brojanje putnika i shodno tome su valjda odlučili ukinuti nedjelju

kico101

Ups, ja sam se zaj... Mislio sam da se kompletno ukida, a ne samo nedjeljom ( treba ponekad znati i pročitati 1 rečenicu  :-[ ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

http://www.autotrolej.hr/default.asp?ru=1&gl=201602050000002&sid=&jezik=1

LINIJA 2A U SUBOTU, 6.2.2016., NE PROMETUJE

Zbog održavanja Međunarodnih izložbi pasa CACIB 2016. Rijeka u Centru Zamet i preregulacije prometa u Ulici Bože Vidasa, u subotu, 6.2.2016. godine, linija 2A neće prometovati.

Boki651

Pred koji dan sam se nemalo iznenadio kad me 8-ica provezla kroz grad u smjeru zapada. Znao sam da ide u smjeru istoka tako, ali za zapad nisam imao pojma. Znači uopće više ne vozi sjevernim koridorom.
U mom slučaju pokazalo se da za to nema potrebe, jer nas je s vozačem bilo 4 usred dana, a bus je samo radio gužvu na pretrpanim ugibalištima, što od auta što od drugih autobusa.

Bocko

Sada na fejsu Autotrolej objavio da mijenjaju vozni red linije 6, prošli tjedan je bilo 2 i 5.
Čemu tako često mijenjanje voznih redova. Hvala bogu ovi autobusi idu svakih 15min pa ni ne gledam vozni red niti vidim neku razliku, no zašto se tako često mijenjaju?

Shole

Šta ti treba crtat neke stvari ?  Skidaju po jedna kola sa linije i jednog ili dva vozača jer fali 50 ljudi.

Bocko

Nisam znao točan razlog. Mislio sam da su pomakli koji termin ili nešto...
Znam za loše stanje nego kako nisu svi upućeni, radi se 6 dana u tjednu (nedjelja slobodna)-8h dnevno i za to se dobije oko 5000kn?
Jer nisam u potpunosti shvatio sindikaliste, kaže vara se na tahografima, radi više od dozvoljenog, malo slobodnih dana, uvjeti i šefovi, mobbing....
No nisam nigdje saznao koliko u prosjeku sati dnevno/dana tjedno se radi i za koliko.

mivano

Citat: Shole  u Svibanj 21, 2016, 22:37:52
Šta ti treba crtat neke stvari ?  Skidaju po jedna kola sa linije i jednog ili dva vozača jer fali 50 ljudi.
A odbili su čovjeka s fakultetom koji je prošao sve testove za vozača i ispunjava sve uvjete.

Shole

S kojim obrazloženjem su ga odbili, ako možda znaš ?  To bi bilo interesantno čuti

mivano

Citat: Shole  u Svibanj 22, 2016, 12:53:47
S kojim obrazloženjem su ga odbili, ako možda znaš ?  To bi bilo interesantno čuti
Moram pitati prijatelja.