Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Boki651

Nakon ovog novog voznog reda 7a, mogu samo dati prijedlog Autotroleju, da potpuno ukinu liniju, jer ovakve idiotarije zvati voznim redom je smiješno.

Očekivano, može i gore. Ne znam zašto sve nisu vratili na 18 minuta i olakšali stvar, nego su još prorijedili polaske, još jednom ćemo čuti kako se radi o podizanju standarda JGP-a.

Evo samo par primjera: polasci sa hosti po voznom redu od 1.4. 13:02,13:12,13:23,13:42. Po novom 13:02, 13:26,13:44. Stavit da bus kad je najpotrebnije, djeci za školu, ide u intervalu 24 minute, je za rubriku vjerovali ili ne.

Još jedan primjer, radni dan, također sa Hosti: 1.4. 18:03, 18:23, 18:43. Od 6.9. 18:20 , 18:46.

Subotom se po novom vozi svakih 26 minuta, prije i do 18. Ma da ne duljim jedno veliko ništa, kao da živim u Triblju, a ne u Rijeci.
Na Viškovu češće imaju bus.  >:( Pitam se samo gdje ovo vodi? ??? ???

ikar

Neznam o čemu pričaš kada je vozni red isti kao i proljetni osim korigiranog dijela iza 17 sati (+ par korekcija oko 13 sati radi boljeg usklađivanja ubacivanja vozila iz garaže - BTW, ovo mi je čudno prema meni dostupnim podacima vožnja bi trebala biti u 13.23 a ne u 13.26, moguće da se radi o grešci). Vožnje u 13.12 sa Hosti nije nikad ni bilo (u voznim redovima na stanici će je se naći prekrivenu sa korektorom).

BTW - kako to da nisi primjetio užasnu korekciju voznog reda prilikom povratka buseva u garažu iza 17 sati?

Boki651

Isti kao proljetni? uzmi pa uspoređuj radni dan, subotu, ja jesam, ne da mi se uopće raspravljati. Prorijeđeno i radnim danom i subotom.

EDIT: Vidio sam to bez reda iza 17h, ali jesi vidio smjer linije? ;D

Hosti-Pomerio-Sveti Križ, vraćena opet preko Pomeria. ;D Koja nonšalancja, ko daje bitno kamo bus ide i kojim smjerom.

ikar

U periodu do 17h je po novom 77 polazaka a po proljetnom je do 17h također 77 polazaka. Iza 17h je po novom 32, a po proljetnom 35 polazaka. (Što je rezultat izbacivanja 4.VR iz prometa iza 18h.

MAKI

ajme koliko cesto ide dvojka svakih 7 minuta po novome koliko ima polazaka
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Da, Ikar ima pravo.  Uz par kozmetičkih  sitnica, od 6.9. je na snazi isti vozi red ko i na proljeće.  Ne branim nikog, dapače, barem ja serem po troleju i kad treba i kad netreba, al ovo je činjenica.  Poslije 18 i prije 6 sati je bilo nekih sitnih korekcija zbog kasnijeg izlaska i ranijeg povratka u garažu nakih smjena.  Špica je ISTA, s tim da je linija 2 pojačana.   BTW, nitko nigdje ništa ne piše o tome šta će vozit za KAMPUS

jedan_019

Ne znam gdje da ostavim komentar, pa sam odabrao ovdje jer se u par tema vodi rasprava o jednom, a to je o voznom redu.

Dakle, ne znam što se sada svi bunite? Pa došlo je vrijeme za godišnje odmore onih koji su preko ljeta radili, tako da se opet sve smanjuje. Očito se ne može svima udovoljiti... Zbog povečanja polazaka na liniji 2, gotovo sve ostale linije moraju trpjeti takav potez. Kad su već sve opet zasrali, trebali su ostaviti ljetni vozni red na svim linijama osim na dvojci... SRAMOTA  >rigoleto<

Trebali bi se ugledati malo na druge gradove jer ovo više nema smisla.

ikar

Jesenski vozni red je razumno rješenje, naravno ima par stvari koje bodu u oko (npr. loše odrađene korekcije kod izbacivanja vozila sa linije na nekim linijama) kao i 1 vozni red ispomoći na relaciji J.Trg-Srdoči. Kome taj pomaže kad prvu vožnju ima polazak sa Srdoča u 7.25 kada su već udarne vožnje prošle (7.03, 7.10, 7.18 po proljetnom ako se ne varam). Moglo se komotno i tog ubacit u krug i povećat vozno vrijeme (i dati vozačima zasluženi odmor na teškoj liniji) jer je u špici sada sa 11 buseva povećano za minutu ili nije uopće...

jedan_019

A jedino nam preostaje da se naoružamo sa slobodnim vremenom za čekanje na stanicama i pri tome se psihički pripremiti za ulazak u pun bus raznih mirisa; vjerojatno i propuštanje buseva zbog nemogućnosti ulaska.

Boki651

A subota, umjesto 18 min, i do pola sata, to zovete kozmetičkim promjenama?

ikar

Citat: Boki651  u Rujan 03, 2010, 23:32:24
A subota, umjesto 18 min, i do pola sata, to zovete kozmetičkim promjenama?

Neznam di si bio, al vikend je isti od 01.07. ove godine...

Boki651

Činjenica da sve polagano tone, nadajmo se boljim danima.

jedan_019

A ti bolji dani će doći kad se naš/vaš dragi gradonačelnik sjeti uložiti malo u JGP jer ja ne vidim gdje on te novce troši da ih nema  :-X Par rupa na cesti je zakrpao a ostalo je kriminalno u svakom pogledu. Al opet uzaludno se bunimo kad se samo na novi autobusni kolodvor čeka već preko 20 godina i čekat će se još barem toliko.....

amalok.95

Jedno pitanje gleadao sam vozne redove koj startaji od 06.09. na voznom redu za 7A piše Sv.Križ-Pomerio-Hosti
šta se opet mjenja ili se neko zajebao kad je pisao vozni red

ikar

Greška, na postavljenim voznim redovima po stanicama je Pomerio prekriveno s korektorom.