Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

Berlingo

Jako dobro! Cini mi se da ovom poboljsanju standarda nema kraja.

ikar

Za Općine Čavle/Jelenje i Klanu su ipak oni sami zaslužni. Općine nemaju novaca i traže smanjenje kilometraže da bi račun bio manji!

ikar

A vid' šefa što se skockao!

Shole

Vid ti materijala, lako za šefa

ikar

Škarpina ili Dite šesti razred?  ;D

NP-549

Klanaman

ikar

Nije bio komunikativan... Ili im je trebao prevodioc  :D

Shole

Marić je izašao u tiskanom izdanju.  Nije on baš za ove moderne tvorevine tipa internet, automatski mjenjač......

ikar

Još jedan biser autotrolejeve tehnologije je organizacija nakon reorganziacije na Grobniku. Naime, u 21.40 kreću dvije linije po voznom redu s Delte - Linija 12/16 za Kukuljani, i Linija 14 za Mavrince. Kreću i dva busa, 676 za Kukuljane i 699 koji ide do Čavli... A tamo čeka 695 za Mavrince! Pa šta se nije mogo taj 695 stavit da ide u 21.40 Rijeka-Mavrinci, a 699 21:00 Podola i nazad veza u Čavli (što i je dosada radio 695)!

NP-549

Berlingo

Cujem da su u Opatiji svaku vecer problemi. Udje se po protokulu na Slatinu, ali opet se jednu vecer nije moglo prema Lovranu pod 90 desno. Tada je majstor gore u brdo i na Novu cestu. Nije bilo saltanja sa starim MAN-om. Prva i po gasu. Bus je bio pun i bojao se sta ce biti ako na vrh uzbrdice ne pogodi prvu. Odmah je javio ovome iza sebe da ne ulazi u Slatinu. Tu je vecer i City bus skoro zapeo. Na milimetar, tako sam cuo.

NP-549

Berlingo

Evo ga opet 610. Mozda netko zna gdje sam ga uhvatio?