Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

NP-549

Ima desetak putnika iz Kraljevice,  6,7 iz Bakra i još 10-ak po Kostreni.  U grad autobus dođe sa oko 25-30 ljudi što se nemože reć da je loše za taj termin.  A osim toga, od tih 30 svi su masno platitli svoju kartu, dok od onih 50 koji se voze u 9:00 sati nitko nije platio ništa.

NP-549

Bit će tih "kraljevica" i takvih ukidanja sve više i više.  I to tamo gdje nebiste nikad očekivali.

ikar

M.A.N. boy

Evo i link iz regionalnog dnevnika danas o peticiji protiv ukidanja polazaka na liniji 29 i gradonačelnikova izjava. Kvaliteta je malo lošija nego na tv al se da raspoznat 686 (najvjerojatnije 10.25h za RI) i 620 ( polazak u 10.10h iz RI).
reportaža je negdje oko treće minute.

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=436&cHash=705ac178d8

M.A.N. boy

ne znam zasto nece otvorit cijeli link, al samo ga kopirajte cijelog u  internet browser.

ikar

620 je bio u 12:10 iz Ri. U 10:10 je išao 686, a u 9:00 ide 687!

BTW - da prokomentiram stručno mišljenje iz Autotroleja - Meni smrdi da su stručno (slučajno) predložili da se ukinu dve linije na kojima bus noći u Šmriki samo da bi noćio u Garaži (što je nastojanje u zadnje vrijeme)

MSX

Citat: ikar  u Svibanj 08, 2012, 09:34:51BTW - da prokomentiram stručno mišljenje iz Autotroleja - Meni smrdi da su stručno (slučajno) predložili da se ukinu dve linije na kojima bus noći u Šmriki samo da bi noćio u Garaži (što je nastojanje u zadnje vrijeme)
A dobro, čemu to inzistiranje na garaži? Zna netko? ???

Boki651

Pa vjerojatno bi i ti inzistirao na garaži, da ti mulci ukradu bus i oštete ga, ili da ti prazne gorivo iz rezervoara.

MSX

Citat: Boki651  u Svibanj 08, 2012, 20:00:59
Pa vjerojatno bi i ti inzistirao na garaži, da ti mulci ukradu bus i oštete ga, ili da ti prazne gorivo iz rezervoara.
Heh, a vjerojatno bi. Nisam znao da je to toliko raširena pojava da manje košta vraćat ih prazne u garažu. My bad, samo pitam. good_boy

ikar

Nebi ako to znači par stotina praznih kilometara DNEVNO!

Boki651

Slažem se, da zbog tolikih kilometara nije isplativo ih slat u garažu, ali opet, s druge strane, porast nezakonitih radnji je nemoguće smanjiti. Da se nešto dogodilo onim mulcima na Škrljevu, Autotrolej bi odgovarao zbog nezaključanog busa.
Ovako se vjerojatno vode devizom, bolje spriječiti nego liječiti, pa makar i ako putem dodatnih praznih kilometara gube.

Shole

Svi busevi su osigurani,  ali pitanje je koliko osiguranje pokriva neku pizdariju ako je bus negdje u nekoj šumici nekom iza kuće, umjesto da je u žicom ograđenom i čuvanom prostoru

ikar

NP-549

I sad odjedanput traži nek se te vožnje vrate, a ukine se istovremeno neki drugi polazak iako je sam izričito inzistirao baš na ukidanju ovih polazaka !!!

EDIT:  znam da neki ovo čitaju, pa molim vas prenesite Tehnologiji:   ukinite vožnju 9:00 Ožlak  ili 14:30 Ožlak, s tim da ako je riječ o ovoj drugoj onda 13:45 prebacite na 14:15 i svi sretni i zadovoljni

zvone16

Učenicima ti ova u 14:30 puno više znači nego 14:15 jer ako imaš 7 sati i ideš od novog lista ili iz prometne nije bitno sad, nema teorije da stigneš na ovaj u 14:15 nego tek na ovaj u 14:30 stigneš taman
ZvoneXp