Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

MB Citaro

mogao bi van jer mu je branik u petak bio na farbanju

LD470

Thommo

Citat: Thommo  u Veljača 09, 2013, 22:10:50
Pred par dana sam u Viškovu vidio Citaro na jutarnjoj liniji 20, ali nisam vidio broj. Koji se gbr. Citaro koristi na toj prigradskoj?
U petak ujutro sam na Viškovu vidio #714!

A danas je u Opatiji drajvao #718 ili #719, jedan od ta dva. Znači da sve više novih Citara ide u prigrad?

ikar

Jedan uvijek mora biti na smjeni koju bi inaće trebao raditi 715. Tako da se zna rotirati, ali jedan citaro je uvijek tamo!

Bari

Okretište na Zlobinu prošli tjedan nedugo nakon početka oborina  ;)
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

Danas u vijestima RTL-a bila reportaža s Hreljina i prikazan 678 kako ide po snijegu, a na ulici je bio čovjek koji inače duži 682 i nešto izjavio...
http://www.rtl.hr/rtl-sada/rtl-danas/31776/

ikar

694 je u reportaži, a vozač koji je davao izjavu nije već duže na 682 nego na 694...

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boki651

Evo samo kratko pitanje na brzinu, gdje se okreće bus u Dražicama, oko kružnog ili...? Ako nitko ne odg do 17:50 post možete obrisati.

ikar

kico101

Nitko nije odgovorio do 17,57. ;D
Briši brale. ;)
Btw, tek sam danas snimio da je okretište 32A oko 500 m dalje od nekadašnjeg u selu Zagore u smjeru Plomina ( na onom novom rotoru ), samo 350 m prije skretanja za Brestovu, odnosno samo 400 m prije ulaza u Istarsku županiju. Malo je falilo da 32A bude međužupanijska linija ( naravno da se to nije moglo dogoditi  ;) ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Matija87

da pitam jel umetnuta koja stanica na 20A između Marinića i Trampovog brega?

ikar

Banska vrata zatvorena zbog odrona, Grobničke linije via G. Vežica!!! Bit će kašnjenja :P

Boki651

Za istočni prigrad koja je zadnja stanica prilikom dolaska u grad, Fiumara ili Delta? To pitam jer sam vidio jučer u 10a da su ljudi ostali u busu nakon Fiumare.

NP-549

Službeno je zadnja FIUMARA.

Ili su ljudi zamolili ako mogu do Delte, ili se već znaju putnici i vozači.  Ako ideš na Deltu nije problem pokupit nekog usput, ali isto tako možeš ga slobodno i iskrcat ako ti nije simpatičan