Prigradske linije 10 - 37

Autor NP-549, Travanj 29, 2010, 20:57:36

Matija87

Istina, vozni red možda i najjasniji dosad , tabelarno je dosta pregledno, također i iznad tablice vikend polazaka piše 18 Srdoči-Rubeši-Kastav-Brnčići, 18B  Srdoči-Rešetari-Kastav-Spinčići-Trinajstići

pehar_11

Citat: amalok.95  u Kolovoz 22, 2022, 02:39:02
Sve fino piše na voznom redu, problem je šta niti ti niti večina ne čita ono šta piše...i onda dolazi do ovakvih objava!!! Ljepo je navedeno da L2 ide u 22:24 sa Fiumare i da ima vezu na Srdočima za dalje, isto tako 18A je dodana u vozni red...da si čitao biš znao, al lakše je pisat gluposti ovdje i punit teme nepotrebnim objavama
Oladi malo i ne deri se na mene. Umjesto da pristojno odgovoriš i pojasniš jedva si čekao da započneš neku galamu, neku svađu, neku prepirku. Bože dragi čime se baviš. Ali dobro, ja pristojno pitao, i dobio odgovor. To je sve što mi je trebalo. A ispričavam se svima vama (a pogotovo tebi) jer mi nešto nije bilo jasno. Nadam se da prihvaćaš ispriku.

NP-549

Čovjek je lijepo pitao,  obzirom da je dosta novosti pa se nije snašao.

Btw bacio si mi bubu u uho s onim vlakom u 7:13 pa sam stavio da bus ide gore na štacion.  Tako će i popodne u 15:00 kretat sa Štaciona za Rukavac i Veprinac

pehar_11

Citat: NP-549  u Kolovoz 22, 2022, 16:07:46
Btw bacio si mi bubu u uho s onim vlakom u 7:13 pa sam stavio da bus ide gore na štacion.  Tako će i popodne u 15:00 kretat sa Štaciona za Rukavac i Veprinac
Genijalno!  pivkan

kico101

Ponekad i ja necemu posluzim.🤪
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

amalok.95

Citat: NP-549  u Kolovoz 22, 2022, 16:07:46
Čovjek je lijepo pitao,  obzirom da je dosta novosti pa se nije snašao.

Na novom voznom redu od 18 se i previse dobro snade...svaka cas za ideju...

MD 675

U 7.00 Matuljima krkljanac kolona je do belića za matulje,matulji-šracion-matulji 10 min.,u povratku još ako se spusti rampa za vlak 15 min.za to vrijeme putnici koji putuju u opatiju bili bi već na slatini.
a sve zbog učenika koji nemogu hodat 4 minuta i brže će na noge popreko nego naokolo busom

pehar_11

Evo ja iskreno ne znam o čemu ti pričaš? U Matuljima u 7:05 nema gužve uopće, ne znam od kuda ti ta informacija.

kico101

Po toj logici trebalo bi ukinuti sve polaske između 7,00 i 8,00, jer je svuda krkljanac, jer svi, eto, moraju raditi od 8,00. Da je onoga što među nama više nema ( pamet ) lijepo bi se uredili počeci radnog vremena u 6,00-6,15-6,30-6,45,7,00,  itd. i ne bi bilo gužve. Ali neka putnici pješače. S obzirom da ne mogu stići na vlak, vjerojatno će biti još koji auto da se djecu odveze u grad. Genijalno.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Matija87

kada bi još zaživio park and ride sistem , krkljanaca bi bilo u puno manjoj mjeri i javni prijevoz bi se koristio više nego ikad...ali neka nama jedan auto po jednoj osobi

mivano

Citat: NP-549  u Kolovoz 15, 2022, 21:00:52
Nema niš u planu za 11.  Previše je putnika na trasi Drenova groblje - Saršoni da bi to minibus radio kao vezu na liniju 5.  Možda bi eventualno minibus mogao vozit kružno od Saršona dalje.  Od svih linija možda još eventualno Klana
Nešto ovako razmišljam gledajući liniju 5A. Znači, recimo, disponira se probni Otokar/Fenix u intervalima kad nema 11-ice. 11A. Prekidna smjena. Prva vožnja u 7:40 Garići - Saršoni - OŠ Fran Franković. I onda bi dalje popunjavao ove rupe od sat vremena kad nema 11-ice. Vozio bi Drenova groblje - Garići, kad se djeca ne vraćaju/idu u školu. Prvi dio smjene bi završio u 13:30. Nakon toga bi popodnevni ostatak odradio od 17 do 19 sati.

pehar_11

Ja ne znam od kuda priče (jer ih ja nisam čuo do sada), no načuo sam da se planira "spojiti" linija 1 i 22/23/30 u oba smjera, tako da se jedinicom ide do Bivia, a onda presjeda za Matulje, Permane i Zvoneća, a isto tako i u drugom smjeru?

NP-549

Volim autobuse

Dali Ce u nedjelju zbog sajma na poklonu Ici dodatna linija

pehar_11

Evo, upravo objavljeni novi vozni redovi za prigradske linije. Bacio sam oko i poprilično dobro izgleda, iako me iznenadio novi dizajn na 22-23-30.

https://www.autotrolej.hr/novosti-i-obavijesti/novi-vozni-redovi-na-zupanijskim-linijama-9/