Babić-Biss Tours – fotografije

Autor Tomek, Veljača 01, 2008, 21:19:17

amar

oke, izvnjavam se, nece se ponoviti, mada je bilo samo poredjenje ... ali izvinjavam se jos jednom

busfan

Citat: mesinovic  u Siječanj 22, 2010, 17:22:38
Citat: amax  u Siječanj 21, 2010, 22:28:46
pa vjerovatno oslabila ruta, jer ima dosta firmi koji voze tu turu , kako znam da i  XY ima svakodnevno 1-2 linije za zagreb iz zenice ... moguce je da nudi povoljnije cijene ... ko ce ga znati, opet veliku ulogu igra i kada krece koji bus za zagreb...

Ja mislim ipak da je ovo Tema o BISS Torsu ,a ne o XY Firmi , amax !

Ne razumijem u cemu je problem ako je poredi, jel to ljubomora  na "XY" prevoznika  ???  Nek Biss ne vozi sa Isuzuom i Higerom pa ce biti i vise putnika

amar

ma eto kad mu smeta reko sam da se nece ponoviti, zadovoljit cu mu to, jer mu ocito smeta, a ja nemam nista od toga, ha komentariso o tome ha nekomentariso, nit imam kakav licni interes nit sta drugo , tako da mi ne smeta ;)

mesinovic

Ne smeta mi uopste i nije ljubomora , nego valjda imaju pravila ovdje na forumu i za svaku firmu ima otvorena Tema,  ;) ;)
pa zbog toga mislim .
I samo zbog toga jer ja mislim nemozemo tamo negdje u Temi firme xY  :D pisati o BiSS-u, takoje  a valjda imaju Moderattori
pa ce vidjet da ste skrenuli od teme,Hvala ;D

amar

kako ja vidim moderatori su vec odigrali svoju ulogu, ja sam bio stavio naziv firme, a oni su promjenili u XY ... sto znaci da sam bio prekrsio samo to pravilo ... tako da u buduce znam ...

elvis

Stvarno nemate potrebe raspravljati o tome,ako vas je neko opomenuo a da to nije neko od moderatora drago mi je da ima clanova koji vode racuna gdje se sta pise,nastavite sa raspravom o autobusima ;)

amar

Autobus Parking Sarajevo 01.02.2010

mesinovic

mate

Higer na liniji Zagreb - Vares

mate

Danas kod AK Sl.Brod Higeri 940-T-708 i 940-T-709, prvi je za Vares, a drugi za Zagreb, ispricavam se sto je slika malo losija, ali rijetka je prilika, da uhvatim ovako 2 Higera zajedno

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mate

mate

Vares - Zagreb, danas kod GP Sl.Brod

max

Citat: Tomek  u Ožujak 20, 2010, 14:24:16
Jučer na Macelju(Hr.-Slo granica) na izlazu iz Hr. oko 19.00 viđena prekrasna troosovinska Scania Irizar(ima panoramu Maglaja) i iza nje midi Higer sa prikolicom.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             (jutros u Zenici i mislim da je panorama kraljevskog grada BOBOVCA i tvrdjave VRANDUK).                                                                                                                 Koliko znam imaju ovakve dvije i kupljene su od bosnaexpresa.

doBUS

Citat: max  u Travanj 02, 2010, 22:56:26
Citat: Tomek  u Ožujak 20, 2010, 14:24:16
Jučer na Macelju(Hr.-Slo granica) na izlazu iz Hr. oko 19.00 viđena prekrasna troosovinska Scania Irizar(ima panoramu Maglaja) i iza nje midi Higer sa prikolicom.
http://i626.photobucket.com/albums/tt342/atlantida_01/DSC00626.jpg[/img]                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             (jutros u Zenici i mislim da je panorama kraljevskog grada BOBOVCA i tvrdjave VRANDUK).                                                                                                                 Koliko znam imaju ovakve dvije i kupljene su od bosnaexpresa.

Stare Scanije su kupljene od Bosnaexprese ove Scanije su kupljene nove :) ;)