Babić-Biss Tours – fotografije

Autor Tomek, Veljača 01, 2008, 21:19:17

mate

elvis

Jucer ujutro na dolaznim peronima AS Sarajevo,bas smikerski parkiran,ali ne vjerujem da ce se gazdi svidjeti ako vidi polozaj prednjeg lijevog tocka,ovo nije bas optimalan polozaj za vijek trajanja gume,ne vidi se bas najbolje,ali parkiran je tacno na ivici trotoara,tako da pola ostaje na trotoaru,dok pola preko ivice naginje prema dolje

HARE TOURS

Eh moj elvise,boli njega briga sto je prije idu.bitno je da garga bus  :) :) Koja je ovo bila linija,jer vidim da su i prikolicu zakacili ?

elvis

Nisam vidio jer sam zurio na predavanje,samo sam brzinski uslikao i produzio,pretpostavljam da je linija za Svedsku

The_Dubster

ovaj najčešće ide za Pulu, al ne mislim da bi za Pulu stavili prikolicu, pa je Švedska moguća destinacija

damir050

Mozda je  neka Exkurzija u pitanju , jer je  sad  Vrijeme Exkurzija

aaaaa

Citat: damir050  u Travanj 11, 2010, 12:56:19
Mozda je  neka Exkurzija u pitanju , jer je  sad  Vrijeme Exkurzija

ma ne moze biti ekskurzija sa autobuske stanice. Ni jedna ekskurzija koja ide iz sarajeva nije krenula sa autobuske...

HARE TOURS

Da nije za linz linija,jer ne vjerujem da bi slali ovog neoplana za swe,kraj nakvih autobusa.

damir050

Opet da nije koja vanrendna linija u Pitanju , Jer  je bus  na Dolaznim peronima

The_Dubster

da je ekskurzija ili koja vanredna mislim da bi kretali ispred muzeja, jer sam im mana i xity-ja vidio par puta da odatle kreću, tako da je vjerovatnoća mala...

elvis

Autobuska stanica u Sarajevu je mjesto polaska autobusa koji se krecu na redovnoj liniji i imaju u red voznje upisano mjesto polaska Sarajevo,mjesto dolaska autobusa sa redovnih linija kojima je krajnja stanica Sarajevo,kao i dolaska-polaska autobusa koji izmedju ostalih stanica imaju upisanu stanicu Sarajevo-samim pregledom foruma moze se vidjeti da nikad na AS nije uslikan autobus koji je bio na Vanrednoj voznji...

Isto tako n postoji pravilo da neki autobus mora ici na neku liniju i da samo tu liniju radi-ovo je vezano za post gdje pise da bi trebao ici za Pulu,po vasem to znaci ako ovaj autobus ostane u kvaru linija se ne moze voziti dok se autobus ne napravi

Autobus je bio na liniji,ne znamo na kojoj i niko ovdje nije vidovnjak tako da nema potrebe da sad nagadjate,rasprava zavrsena,ako bude autobus u naredni petak na AS pogledat cu koja je linija i javiti

aaaaa

Citat: HARE TOURS  u Travanj 11, 2010, 18:20:12
Da nije za linz linija,jer ne vjerujem da bi slali ovog neoplana za swe,kraj nakvih autobusa.

mislim da si u pravu štaviše čini mi se da sam još jedamput vidio ovaj autobus na liniji za Linz

Mustafa YJM

Citat: aaaaa  u Travanj 11, 2010, 20:16:35
Citat: HARE TOURS  u Travanj 11, 2010, 18:20:12

mislim da si u pravu štaviše čini mi se da sam još jedamput vidio ovaj autobus na liniji za Linz

Vrlo je moguće da je ovo i za Švedsku, sumnjam da bi prikolicu kačili za Linz. Uostalom, šta fali i Skylineru, kad mogu poslat tamo Higera, mogu i njega. Svojevremeno je bio redovan u Skandinaviji.....A, onaj Sky sa štopkama od Mečke je redovan za Pulu, ne ovaj.

mate

U petak na liniji Vares - Zagreb

mate

Danas na liniji Zagreb - Vares