Slike iz Zagreba 2009.

Autor tomobrad, Prosinac 30, 2008, 21:16:20

conecto

Citat: Berlingo  u Studeni 12, 2009, 22:24:42
Definitivno nije ZET. Vidio sam to cudo.Zbilja se moze danas svasta izvesti. Izgledaju kao prava vrata od busa. Ali otvaraju se klizno.

Nije ZET, što ne znači da je ovakvo oslikavanje bezveze jer je taj Master vlasništvo firme PrintStudio i prikazuje što se u tom području kojim se ta firma bavi danas može napraviti pa je odlična reklama za tu firmu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

plavi ZET-ov bus volim

Danas iza ponoći. Gbr. 535
Kod 3. vrata je netko neš razbio...staklo? bocu? Nisam pohvatala. Uglavnom čekalo se 20ak minuta pa su nered s metlom počistili.
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Ivan1983

hm....pitam se zašto nisi pohvatala ;D ;D ???

sokre

Vjerojatno se razbila boca, jer sam ga vidio da kruži po kvartu malo poslije jedan.

Vidio sam da na displeju piše: `220 Glavni kolodvor`, a ispod toga `preko Travnog`..

Novina..

Tomek

Još za Sisvete sam slikao ovaj NM222.2 gbr22.. Obnovljen izgleda ko pimp bus

Shole

A osim 222 i 555 pogodio si i vrijeme pisanja posta.  Svaka čast Berlingo, samo u sridu.

tramvajac 92

Tomek

Evo novoobojani O405GN2 gbr518

[/

slikao ga je Kublach sa foruma zeljeznice.net

buSHunter795

bAH, već se ponadao da ne znate za misterije dana......
al evo nekih mojih slika:
ZG 1157-EB

605 na 280

523 na 212

791 na 278

i stotka na 277

buSHunter795

100 na Savskom Mostu

6005 na Trešnjevci

tramvajac 92

Pada snijeg.
Slika nema. E pa ima!

buSHunter795

Ma tko kaže da nema snježnih  ;D

Tomek

Tomek

Evo malo slika od prošlog petka, dakle, dan prije nego je napadalo puuuno snijega

139

145

316

338

Siemens

Dobre Odlicne slike !!! (Samo bilo bi lijepo kad autobus dodze nazad u garazu da makar prodze kroz Masinu za Kupanje tako da na nesto lice ipak ovaj 316, i 338 to su noviiji autobusi)