Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

sokre

Tortura posuđenih autobusa.  ;D

Razmišlja li se o uvođenju redukcija ili je još uvijek sve pod kontrolom?

conecto

Halo, halo stani malo..., a što je sa svakodnevnom torturom dizelaša (ne samo najnovijih) iz APD?
Ako se ovako nastavi, APD za koju godinu neće imati čime voziti, plinaši idu toliko koliko i kad idu, ni kockice neće biti vječne, a Citari i MAN-ovi ubrzano stare.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

lovac27

Jedna novost, što do sada nije bilo nikad i zato je vrijedno napisati. Na liniji 304, gbr. 347. Ne znam dali je to samo zamjena ili su odlučili te buseve više voziti, jer su previše u garaži, budući da samo voze liniju 330.
Stavrno lijepo za vidjeti.
I opet puno podsusedskih citara i danas na liniji 268.

tamlover

Gbr 110 je danas vozio za Kozari puteve
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

conecto

Dok krpamo izlaz sa starim solo-krampovima iz APP i APVG, sinoć prije ponoći pri povratku u garažu na Novoj Branimirovoj još i razbijeno jedno lijevo bočno staklo na novom 477 (ne znam na koji način). Sreća da dolazi vikend, ali nisam siguran da će to biti uređeno do ponedjeljka.
A GDJE JE POANTA?

conecto

Duuuga plinska kriza donosi sve veće poteškoće - nakon linije 210 jučer solo busevi i na 212 (zanimljiv bi bio zastoj tramvaja na potezu između Dubrave i Dupca), školski MAN SL 283 na 263...
A GDJE JE POANTA?

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

tramvajac 92

STIB

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

lovac27

Dans 26. 11. na liniji 217 podsusedski solo bus gbr. 103, a na liniji 215 2 solo busa, gbr. 100 i gbr 65X, zanimljivo je vidjeti preko tjedna solo buseve na linijama gdje inače voze zglobni i k tome još i podsusedski:)

conecto

Nema više ni solaša dovoljno - na liniji 212 vozi 3 umjesto 4 autobusa.
A GDJE JE POANTA?

lovac27

gbr. 879 zablistao novom plavom bojom... ova boja mu puno bolje odgovara, sinoć bio na noćnoj liniji 268

Shole

Citat: conecto  u Studeni 27, 2010, 09:10:04
Nema više ni solaša dovoljno - na liniji 212 vozi 3 umjesto 4 autobusa.

SUBOTOM nema dovoljno !!??