Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

tramvajac 92

marin

jučer na 136 3 citara g.b. 224,225,226

tramvajac 92

marin

to je bilo 24.5.
jucer (25.5) 207,205,206, a danas (26.5) 208 i dalje nisam vidio napisat cu poslije a i stavit cu koju sliku

conecto

Citat: marin  u Svibanj 26, 2010, 09:42:40
to je bilo 24.5.
jucer (25.5) 207,205,206, a danas (26.5) 208 i dalje nisam vidio napisat cu poslije a i stavit cu koju sliku

Da, i to su sve Citari G, znači ništa posebno za tu liniju!

Svrha ove teme nije pisanje svaki dan ZET-ovih dispozicija autobusa, nego obavijest kad se pojavi na nekoj liniji bus koji nije uobičajen, npr. kad bi se na toj liniji pojavio turski MAN, Marbus, Cacciamali, Lions Regio ili barem solo MAN...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

ma znam  neki dan je prosao lions classic koji je prevozio skolsku djecu al to nije bitno
znalo je na 136 nedjeljom ili cak i radnim danom vozit solo manova to jos a ima i jos jedna stvar sad je proso g.b 210 al mu ne radi display a cini mi se da nisam vidio tablu

tamlover

marine upozorio te već jedan moderator, a evo i ja te upozoravam. Prije postanja provjeri koja je svrha pojedine teme i razmisli koja je svrha tvog posta. U protivnom za mene je ovo čisto spamanje teme - nov si i imaš priliku poslušati savjet, u protivnom nećeš baš uživat na ovom forumu.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

scorpio

Jučer na liniji 146 MAN gbr.333,bio je još jedan na toj liniji prolazio ali mu nisam vidio broj.Ne znam je li ovo čudno ili normalno,ja sam dosad viđao samo Citare i radnim danom i vikendom.

marin

tramvajac 92

Citat: scorpio  u Svibanj 30, 2010, 11:22:08
Jučer na liniji 146 MAN gbr.333,bio je još jedan na toj liniji prolazio ali mu nisam vidio broj.Ne znam je li ovo čudno ili normalno,ja sam dosad viđao samo Citare i radnim danom i vikendom.
Citat: marin  u Svibanj 31, 2010, 16:58:30
da lions city
Da pa jučer je bio po jedan i na 114 i 116

tramvajac 92

Na 134/3? je izašao MAN NL 263 iz '99 (108) a na 168 gb 101
Razlog za 168 nije poznat ali za 108  je: Autobus koji je jutros izašao na taj vr je stao na stajalištu Sokolska u smjeru črnomerca (negdje oko 12). Slika zamjene:
http://i47.tinypic.com/2nsc4g2.jpg

Berlingo

E pa sad, nisam upucen koliko i vi u Zagrebu, ali trudim se. Meni je cudno vidjeti na liniji 222 GB 684. Isti tip autobusa bio je i na linij 107, ali na zalost GB nisam vidio.

conecto

To su linije koje voze dvokratno (samo u tzv. špicama).
Obično je ujutro veći broj putnika i u pravilu voze zglobni busevi...

...a poslije podne bez problema često voze i solo.

Inače, te linije odlično posluže za CNG autobuse koji se ne uspiju napuniti plinom za taj dan, ali ga ima u busu još dovoljno za odraditi jedan navrat. Na te linije također često se disponiraju sve vrste zglobnih (O-405 GN, Citelis, Citaro G) ili solo buseva (Citaro, Lions City, Citelis, ponekad čak i Conecto, a svojevremeno i školski MAN-ovi prije zadnje nabavke buseva).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

marin

Ja isto neki dan na 107 vidio solo Citelisa..

igor 409

Meni je čudno da se u zadnje vrijeme na 216 može vidjeti zglobne buseve (uglavnom kockice no bilo je i citara i citelisa). Još mi je čudnije bilo kada sam zglobni bus i to novi citaro vidio na 237. Da li se tu radi o nedostatku solo buseva, toliko se povećao broj putnika ili nešto treće.