Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

marin

Na 107 isto no Citelis. Tamo su MB gb.516,515 druge nisam vidio tako da potvrđujem plinsku krizu! >:( >:(

t4

Bio je na Držićevoj i NG 312. Na 219 neki kratki Citaro, promašaj, klima 0 bodova, bus pun, pola puta nitko nije mogao ući u nj, a unutra sauna.
Također jedan dan neki zglobni Citaro na 219... tog bi trebalo povuć iz prometa a on takav već duže vozi => iz klime pušte topli zrak, prozori zabrtljeni, zadnji zračni jastuk se stalno ispumpava pa bus pleše kad stoji i stalno puni zrak.

221

753 ujutro na 220. Otkud je on ispao ako je još punionica zatvorena??

conecto

Citat: 221  u Srpanj 02, 2010, 19:23:53

Valjda im se tlak plina podigao od silnog stajanja na suncu  ;D ;D ;D

Citat: t4  u Srpanj 02, 2010, 01:09:56
Bio je na Držićevoj i NG 312. Na 219 neki kratki Citaro, promašaj, klima 0 bodova, bus pun, pola puta nitko nije mogao ući u nj, a unutra sauna.
Također jedan dan neki zglobni Citaro na 219... tog bi trebalo povuć iz prometa a on takav već duže vozi => iz klime pušte topli zrak, prozori zabrtljeni, zadnji zračni jastuk se stalno ispumpava pa bus pleše kad stoji i stalno puni zrak.

Jel može tu malo konkretnije koji su točno busevi u pitanju po garažnom broju? Prema tvojem pisanju ispada da bi to trebao znati kad znaš da baš na tom zglobnom Citaru klima ne radi "duže vrijeme".
Što se tiče kratkog Citara, oni nisu svi klimatizirani, prva generacija ima klimu samo za vozački prostor.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Uz sve čudne dispozicije ovih dana Conecto H gb 430 na liniji 209 je ipak malo previše, ima linija na kojima bi se ovaj bus sa sporim uskim vratima i ručnim mjenjačem bolje snašao - i za vozača i za putnike, da ne govorim o voznom vremenu...

I dok mi u APD grcamo s problemima uslijed plinske krize, moram primijetiti da nam se APP baš i nije iskazao kao neka pomoć. Oni su se u posljednjoj nabavci lijepo natovarili novim MAN-ovima i zglobnim Mercedesima, a nas su zapali ovi nesretni plinaši. Sad kad plina nema APP nam pomogne s 4 solo MAN-a NL 263 (koje nisu uspjeli udomiti u APVG, ali s obzirom na godište moram priznati odlični busevi iako nemaju klimu), dok nama solo busevi voze na linijama gdje inače voze zglobni. Na linijama s Glavnog kolodvora to očito ne ide nikako, na 206, 210, 212 još i prolaze solo, ali pitam se što učiniti da se u istočnom dijelu grada dogodi zastoj tramvaja kad trebaju uskočiti busevi (solo nula bodova)  ???
U isto to vrijeme u APP vjerojatno stoji u garaži popriličan broj zglobnih buseva, ali ne iz istog razloga (pogonsko gorivo) kao u APD, već ne znaju koje bi od njih koji dan "odmarali".
Zar građani npr. Sloboštine također ne uplaćuju u proračun Grada iz kojeg se financiraju busevi koji stoje, dok oni ne mogu ući u solaša?
Očito zapadni Citari G više neće vidjeti Dubrave (zbog linije 268, ali što da Dubrava stavi na tu liniju s puno km?), pa pošaljite barem koji NG 313...
Rat među pogonima, nismo ista firma, isti grad?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Bez zeke sad. Izvadite si NG 272 i vozajte to..
Jučerašnji plinaš na 107 (slikano iz 653 pa je slika takva kakva je)

Tomek

Conecto, malo si se preračunao s ovime jer budući da APP trenutno vozi sa 5-10zglobnih buseva zamjenu tramvaja na Držićevoj i tu je knap sa autobusima.. Zato su otkad je poslano par buseva u Dubravu na posudbu opet počeli uskakati školski na linije u zapadnom dijelu grada.

Inače, APP ima standardnu naviku i na zapadnom djela grada da su neke linije povlaštene, Bolnička je sad skoro u cijelosti obnovljena i baš me zanima kad će opet faliti Citara G dali će na 121 voziti NG312 ili na 136 i 146....

A u APP opet je zavladao nered, čuo sam da se opet linije slažu tako da svako ima svoju ili bar vozi ono što mu paše.. Nije dugo trajao pokušaj uvođenja reda.

haki

Danas na 234 se dogodila promjena busa tijekom dana što se inače ne događa, a neznam razlog.
Prvo je bio Citari II(gb.555 ), a kasnije Citaro I

konkordsky

petak,2.7. jutro, plinaši opet voze u pogonu g.b. 689,691,693, zglobni na 269.
NEMA PROBLEMA,POSTOJE SAMO RJEŠENJA!

buSHunter795

Prošli tjedan bili 791, 655 i 104 na 210 .....
na 212 vozili 659, 660 i 663
na 206 501, 507, 521 , 109 ......
89, 107, 103 isto lutaju Dubravom..
;D

ipiljek

Od poslijepodne na liniji 121 voze 2 MAN-a NG 312. Jedan je gb. 145, a za drugi ne znam.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Tomek

Mamicu im, sad kad je nova Bolnička opet najstariji busevi prvo na 121 ulete, a nema šanse slučajno na 136 ili 146... Sramota...

tramvajac 92

A čuj 2 vr-a najmanje na Zaprešiću su Citari..

t4

Citat: conecto  u Srpanj 03, 2010, 00:26:15
Citat: 221  u Srpanj 02, 2010, 19:23:53

Valjda im se tlak plina podigao od silnog stajanja na suncu  ;D ;D ;D

Citat: t4  u Srpanj 02, 2010, 01:09:56

Jel može tu malo konkretnije koji su točno busevi u pitanju po garažnom broju? Prema tvojem pisanju ispada da bi to trebao znati kad znaš da baš na tom zglobnom Citaru klima ne radi "duže vrijeme".
Što se tiče kratkog Citara, oni nisu svi klimatizirani, prva generacija ima klimu samo za vozački prostor.
Zapamtit ću kad ga vidim... stalno pleše taj autobus na prikolici dok stoji i čuje se punjenje zraka.. njemu klima ne radi već jaaako dugo.

421

good_boy
Citat:Zapamtit ću kad ga vidim... stalno pleše taj autobus na prikolici dok stoji i čuje se punjenje zraka.. njemu klima ne radi već jaaako dugo.
536  bus123 536
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln