Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

Max-d

Na liniji 215 KV.TRG-TRNAVA na svim su stajalistima izmjestene stajalisne oznake,prije su bile naprijed(kao i na svim linijama sada),a sad se nalaze nazad,tj.kad se stane u stanicu vise nisu u ravnini prvih vratiju nego ostaju iza busa(nazalost nemam fotke).Ne znam da li je tu rijec o nekoj novoj shemi postavljanja stajalisnih oznaka ili su nekim slucajem stajalisne oznake na cijeloj trasi krivo postavljene(ako je o ovome vec negdje pisano ljudi sorry,neko vrijeme nisam bio na forumu). 

Berlingo

Citat: Berlingo  u Srpanj 24, 2010, 00:12:23
U Velikoj Gorici pripreme za asfaltiranje za drugi dio ulice. Linija 268 vrsi korekciju na pravom mijestu, ali onda izlazi desno preko terminala do semafora i onda ostro lijevo!
http://i25.tinypic.com/30hwxfn.jpg
Ispravljam samog sebe. Linija 268 nakon korekcije VR-a izlazi van kroz Kurilevecku ul. i dalje normalnom trasom prema Gl. kolodvoru. Vidio danas i malo sam se iznenadio.

buSHunter795

Što sam to uočio na stanici od 277 u Sesvetama?? Buduću liniju 267 Sesvete-Markovo Polje ??? :o
Nema voznog reda još...kako će to prometovati? Kroz Dobrodol ili Popovec? Da li će voziti Cacciamali ili zglobni? Jel potrebna ta linija uopče? Zna netko više o tome?

tramvajac 92

Pa već smo pisali o tome da je linija potrebna i vjerojatno će voziti solo autobus..

haki

Do Laništa izmijenjenom trasom

Autobusi na liniji 234 Glavni kolodvor - Kajzerica – Lanište prometovat će izmijenjenom trasom od petka, 17. rujna od 9 sati do nedjelje, 19. rujna do 24 sata, zbog zatvaranja dijela Ulice Remetinečki gaj. ( sigurno radi Auto Motor Showa u i oko Arene )

S Glavnog kolodvora provetovat će redovnom trasom do raskrižja Remetinečka/Lanište (iza benzinske postaje) otkud nastavljaju trasom: Lanište – desno prije Hotela I - Lanište te Ulicom Lanište do početno - krajnjeg stajališta.

Prema Glavnom kolodvoru autobusi će voziti Ulicom Lanište i Remetinečkom.

http://www.zet.hr/vijesti/novosti/do-lanista-izmijenjenom-trasom.aspx

269

269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC

Ivan

http://www.zet.hr/vijesti/novosti/visok-vodostaj-save-izmijenio-trase-9-linija-.aspx
Citat:Visok vodostaj Save izmijenio trase 9 linija

Zbog zatvaranja oteretnog kanala Sava-Odra, autobusi na linijama 159 Savski most – Strmec Odranski, 160 Savski most - Lipnica, 161 Savski most - Kupinečki Kraljevec - Štrpet, 163 Savski most – Donji Trpuci – Gornji Trpuci, 169 Savski most – Kupinec i 311 Glavni kolodvor – Lijevi Štefanki do daljnjeg voze obilazno preko Lučkog kroz Hrvatski Leskovac na Brezovičku i dalje redovnim trasama.

Linija 195 Savski most- Blato skraćena je do crkvice u Blatu, a linija 315 Savski most – Lukavec vozi skraćeno do kanala u Lukavcu otkud se vraća prema Zagrebu.

Autobus na liniji 310 Glavni kolodvor – Petrovina u polascima iz Velika Gorica za Petrovinu vozi skraćeno do Gradića.

Znači li to da Petrovina i Lukavec ostaju odsječeni? ??? Jasno mi je za Gradiće, ali mislim da bi do Lukavca okolo mogla doći barem linija 166 koja ima ogromne praznine u voznom redu...

No cijela vijest je očito užasno sklepana na brzinu, za 159, 160, 163 i 311 nije jasno kuda prolaze, a 166, 319 i 322 se uopće NE SPOMINJU... >:( >:( >:( Firma poput ZET-a bi morala imati spreman jasan plan za ovaj slučaj koji se kad-tad mora dogoditi, i sa planom bi stanovnici trebali biti unaprijed upoznati... Ovo je jadno i kod putnika može izazvati zbunjenost koja ih bespotrebno može koštati nekoliko sati života...
>rigoleto< >rigoleto< >rigoleto<
Sve više mi je jasno kolika je ZET sramota.

Ivan

Usput, znači li to da su na 310 samo polasci iz V. Gorice skraćeni, a ostali plivaju preko kanala? To nema smisla, jer i kad bi autobusi i imali amfibijske sposobnosti, svi polasci iz Gorice natrag idu za Zagreb...

Totalna zbrka od vijesti... Sramota.

MAN19464

upravu ste firma nije spremna za ovakve situacije, zadnji put je nastao opći kaos jel su 310 i 319 iz gorice slali u mjesto kušanec pa onda poljskim putem uz kanal međutim pošto je žužić koji ima tamo pilanu "bezpravno" zauzeo dio tog puta autobus nije mogao smotat na neki mostić zatim je dolazio preuzimač iz garaže pomagat oko manevriranja  i opet je došlo do neke male štete na busu jel je iza mostića nakon nekoliko manevara (koje vozać nemože sam izvezti zbog osobnih automobila koji se nabiju iza i neznaju se vratit malo) nakon mostića je naišao na ogromnu rupu koje se nije vidjela zbog vode napravio neku štetu na podvozju, pa se pitam zar se nemože ta cesta popravit prije jesenskih kiša da se u ovakvim slučajevima može vozit po njoj netreba ju asvaltirat niti radit pistu od nje samo ju proširit i poravnat. srećom taj put je bila kratka opasnost da se pusti sava u kanal međutim brzo je sava počela padat i kanal su otvorili za promet  pa se gorički busevi nisu svi polupali na tom obilasku. tako da vjerujem da sada se tako vozi znači da ponovim, linija 310 iz vg. i linija 319 vjerovatno voze do kušanca kod pilane žužić srekuću desno i uz kanal cestom strave i užasa voze do petrovine odnosno lukavca, dok linija 305 vozi do mjesta kuće do starog mosta okreće bus vraća se skroz do vukovine skreće lijevo i vozi preko mosta lijevo zatim uz kanal i skreće desno u mjesto rakitovec i dalje redovnom trasom do turopolja eto tu liniju niko ne spominje na zet-ovim stranicama i sad pokazuju totalni neprofesionalnost i nepripremljenost osoba u kancelarijama koji nikad za ništa neodgovaraju pa tako neće ni sada. 

Neprilagodjen

na liniju 305 bi trebalo ili poslati 2 busa,jedan za kuče,drugi za rakitovec i turopolje (ujutro ionako svaki dan idu na polasku u 6:25 2 busa,nepotrebno jer nije tolka guzva) , ili liniju 325 poslati kroz turopolje i rakitovec,a 305 slati do mosta u kučama..

MAN19464

da upravo tako ali nema šanse jel oni znaju "najbolje"

MAN19464

meni nije jasno piše na zetovoj stranici da će linija 311 voziti kroz lučko hrvatski leskovac brezovečkom i dalje redovnom trasom, pa zar će on voziti od glavnog kolodvora do stanice muzeja suvremene umjetnosti pa onda na obilaznicu za lučko ili negdje drugo nije mi to nikako jasno i kud dalje od brezovečke, ovo je jako šturo što piše

Ivan

Eto, sad su dodali 166 i jednako je nejasno kao i za 311, isto samo vozi preko Lučkog i Leskovca... ::| Ma nije jasno ni za najjednostavniji dio, ne piše čak ni gdje linije sa Savskog mosta mijenjaju trasu, tj. idu li uopće kroz Remetinec... ::| Pretpostavljam da bi lako mogli skrenuti sa Karlovačke na Jadransku aveniju na onom novom raskrižju kod buduće bolnice, ali to treba pisati...

313, 319 i 322 se i dalje ne spominju... ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::| ::|

Pretpostavljam da se od Brezovice dalje ide do Obreža, pa kroz Donji Dragonožec i Markuševec...

MAN19464

jutro linija 311 kasnila 2 sata navodno se vozač izgubio, jer ni putnici neznaju gdje je obilazak a ni prometnik na gl.k. sad piše da i linija 322 obilazi preko lučkog, neko bi trebao odgovarati za kaos i nesposobnost da izradi obilazak kako treba i da izađu na teren, a ne ovako preneozbiljno.

Ivan

No i dalje ne piše ništa o linijama 313 i 319.

Mislim da bi put kroz Lučko, Brezovicu i Obrež puno lakše našli podsusedski vozači, ili bi se moglo goričkima ispisati jasne upute, no naravno da se o tome ne misli... Oni koji su odredili preusmjerenja očito sami nemaju najblažeg pojma o čemu pišu, nego se brže bolje snalaze kako znaju (tj. ne znaju).

Jednostavno sramotno.
>hammer<

Kanal je inače pun do vrha, očito će biti još par dana. Mislim da se ni do kraja poplave neće sastaviti poštena obavijest, niti će ovaj slučaj poučiti ZET-ove foteljaše tzv. prometnike na vrhu ičemu za budućnost. ::|