Bibliobus

Autor manoplan, Ožujak 24, 2008, 18:49:55

lussin

Piše da ga još opremaju

sniff

Virovitički bibliokombi

lussin

Crossway je već neko vrijeme aktivan, a evo ga napokon i na forumu. Tablice su RI-4542-S

voznik

lussin, nije ovo Crossway, nego je Irisbus Arway. 
Poznajem ovaj bus vrlo dobro. :P 

lussin

Dao bi ruku u vatru da je ovo maska od Crosswaya, ali dobro  hi

voznik

Evo Arway-e kad su stigli u LPP.
Ali i Crossway je sličan tom....

https://sl.m.wikipedia.org/wiki/Slika:Irisbus_arway_BUS.jpg

gorgoroth

Napokon i on dolijao, Baška

Paško

https://www.dalmacijadanas.hr/bibliobus-gradske-knjiznice-marka-marulica-split-opet-krenuo-svoje-voznje/

Citat:Bibliobus Gradske knjižnice Marka Marulića Split opet krenuo svoje vožnje
Svi učlanjeni na bibliobusnim stajalištima imaju besplatan upis i u 2024. godini. Dostupan je i novi vozni red
Ponedjeljak, 19.08.2024, 19:02

Županijski bibliobus Gradske knjižnice Marka Marulića Split u ponedjeljak 19. kolovoza krenuo je na teren nakon ljetne stanke.

Uz postojećih 26 od kolovoza Bibliobus će dolaziti na još jedno stajalište i to ispred Osnovne škole "Primorski Dolac" u naselju Vržine. S obzirom na radove kod Osnovne škole "Dr. fra Karlo Balić" u Šestanovcu dosadašnje stajalište kod Osnovne škole bit će privremeno izmješteno ovisno o mogućnostima na terenu. Podsjećamo, svi učlanjeni na bibliobusnim stajalištima imaju besplatan upis i u 2024. godini, kako djeca tako i odrasli, a iskaznice i knjižnične usluge mogu koristiti i u ostalih 12 knjižnica u mreži Gradske knjižnice Marka Marulića Split.

Novi raspored dostupan je na poveznici https://gkmm.hr/wp-content/uploads/2024/08/A4_Raspored_bibliobusa-1.pdf, a više informacija o bibliobusnoj službi možete doznati na stranici https://gkmm.hr/bibliobus/.

Bibliobusna stajališta od kolovoza 2024. godine:

Slime, Šestanovac, OŠ Studenci, Lovreć, OŠ Bračević – Vrba, Područna škola Ogorje, Dugopolje – Split International School, OŠ Hrvace, Područna škola Bitelić, Područna škola Potravlje, Područna škola Gljev – okretište, Košute kod crkve, Grab – odmorište, Krivodol – OŠ Tin Ujević, OŠ Zmijavci, Drum – crkva, OŠ Zagvozd, Područna škola Tugare, Područna škola Kostanje, OŠ Srijane, Nova sela – crkva, Područna škola Prugovo, Područna škola Brštanovo, Dicmo, Primorski Dolac, Radošić – Đirlići, Lećevica – kod Općine.

"S obzirom da je došlo do izmjene u terminima nekih dolazaka svakako predlažemo postojećim i budućim korisnicima da pogledaju novi raspored na webu GKMM koji će biti dostupan i u busu te na stajalištima. Bibliobusnoj posadi možete pisati na mail bibliobus@gkmm.hr te ih kontaktirati na broj 099/622-9391 radnim danom od 7:30 do 14:30 sati", javili su iz Gradske knjižnice Marka Marulića.

A od mene jedna njegova fotka nasuprot knjižnice :)
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

gorgoroth

Škurinje