Vandalizam u autobusima i na stanicama

Autor jedan_019, Srpanj 17, 2010, 03:25:32

Mirta

Moj izvor kaže da je odmah vidio da se nešto događa. Parkirao je auto i jedna cura mu je rekla da je vozač napadnut od dva mulca.
Slika je jako loša, no vidi se da vozača nema (vani je pričao na mobitel), 90% putnika je isto bilo vani.
Žalosno, ali nova zabava svake subote.

Nikad ne reci:"Nikad!".

little-perfect-fairy

Danas u novom Listu ima cijeli clanak o tome.. pa ako netko ima scanner neka stavi! :D

NP-549

Prva reakcija ostalih putnika nakon incidenta je bila:  "za koliko će doć drugi autobus?" i apsolutno ništa više.

Majku vam jbm, dabogda vas svih nabilo dok čekate bus na stanici

little-perfect-fairy

Al ne samo to! Bilo je i pitanja tipo da li cete vozit dalje? i kako cu sad doma? Od cijelog busa NITKO nije pitao sofera kako je i da li mu dobro.. Jedino su se nasli 2-3 prolaznika koji su se zainteresirali! Sramota!

Ive

Ovo je stvarno prevršilo svaku mjeru! Pa vozači su postali kao glineni golubovi. I jedna stvar mi nije jasna. Zar moraš biti i psiholog, i psihijatar i sociolog i ne znam što sve ne pa procjenjivati koga pitati kartu, a koga ne? Znači, može tako ući 10 mulaca u bus i njih ne pitaš kartu pa ti uleti linijska kontrola i na kraju tebi odbiju od plaće. Netko je spomenuo da bi trebalo zaustaviti JGP na pola sata u znak prosvjeda, a mislim da ni cjelodnevno zaustavljanje ne bi pomoglo.
A ovim kretenima što nakon incidenta pitaju kad će doći novi bus -  mad057 >hammer<

BARCODE

Nažalost svjedoci smo sve ljudske nehumanosti i neznam kako to više nazvati. Ljudi misle na sebe i samo na sebe, a kako bi bilo da se njima tako nešto dogdi da se oni nađu u takvoj situaciji. Sjećam se prije par godina kolegu su prebili sa metalnom šipkom dok su      >rigoleto<putnici  >rigoleto<sjedili  u autobusu i sve to mirno promatrali.                                                                                                                                                                                                                                Kada su kreteni koji su pretukli vozača hrabro pobjegi sa mjesta događaja tu se                                                                                                                                   našla  jedna još hrabrija gospođa koja je skupila dovoljno hrabrosti da upita vozača kojemu je cjela glava bila krvava                                           "Hoćete li vi sada nastaviti voziti ili da mi čekamo drugi autobus" MA BRAVO  GOSPOĐO POZDRAV  GDJE GOD SE NALAZILI >hammer<
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

zvone16

Danas neki iz Prometne skole rijeka stanicu poslje autobusnog kolodvora prema smjeru placa na onoj stanici izmedu zabice i place na pola puta otvorili onaj ventil i 50m prije stanice poceli iskakat iz busa kreteni
ZvoneXp

jedan_019

Znači 50 metara prije stanice "Riva". Malo detalja? Koji bus i jel sve u redu bilo sa vratima nakon toga? (Zatvaranje i otvaranje, a za divljake koji su iskakali me najmanje zaboli...)

zvone16

Ma sve je bilo u redu sa busom i vratima nego stoke prave se pametne, Bus je Mercedes Connect garazni broj 661 pa je sole kasnije dosao iza i zavrnuo ventil i vrata se zatvorial.
ZvoneXp

jesrib

ovo je prosto nevjerovatno i bezobrazno do kraja! da haman pa niiko ne pomogne čovjeku...pa šta se to dešava u rijeki?malo - malo pa nastrada sofer. momci, nabavite sebi i radi sebe neki penderek, pajser, suzavac, bokser pa kad vam priđe takve budala da ga barem jednom puknes da te zapamti! zar je potrebno da neko od vozača bude ubijen da vlasnik reaguje?????
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

little-perfect-fairy

članak iz današnje Voce del Popolo.

Prijevod:
RAZBIJAČ AUTOBUSNIH STAKLA (PROZORA) : PRIVEDEN!

Osoba koja je 27.2., malo poslije ponoći, dao ispadice ljutnje u Autotrolejevom autobusu na liniji 32, relacija Opatija - Rijeka je jedan 23. godišnjak iz Fužina, koji, možda pod utjecajem alkohola, prije se derao i skakao kao manijak po busu a poslije je nogama razbio nekoliko prozora u stražnjem djelu autobusa. Mladić je sišao kod Zeljezničke stanice i prije no što je otišao bacio je nekoliko kamenja na autobus razbivši još 2 prozora. Nije bilo ozljeđenih niti šofer napadnut. Šteta se procijenjuje oko 3 tisuće kuna. 23. godišnjak je prijavljen zbog oštećenja tuđe baštine. (ip)

BARCODE

Taj bjednik nije imao 15,00kn za kartu, a napravio je štetu od 3000,00kn.  buljimir Za taj novac može se voziti 2,5 godine
Za prave prijatelje idem kroz pakao,a neprijateljima ću rado pokazati put do tamo.

Shole

Berlingo

Hoce li ovi problemi po Pehlinu ikad prestati? A bilo je ovako. Subota koju minutu prije 13 sati. Vozim Vukovarskom i kod Plodina, gornja stanica koja je blizu Pravnog, na ugibalistu 641 na liniji 20. Nekog je cak iskrcao. 2 Roma trce na zadnja ili srednja vrata, kako zelite, no majstor se brzo snasao. Zatvara ih i odmah po gasu. A njih dvojica, nemaju zajedno ni 20, iz objesti sutiraju nogama po desnom boku. Nije to bas bilo lagano. Da taj bus iza ima gabaritna sigurno bi jedno stradalo. Ma muka mi je vise od toga, zbilja mi je zivot ponekad odvratan!
Moje pohvale za vozaca!

Boki651

Jedan ispravak netočnog navoda, stanica kod Plodina nije na Pehlinu, a što se ovog drugog tiče, krajnje je vrijeme da se po pitanju Roma nešto poduzme, jer nigdje toliko ne teroriziraju ljude kao ovdje. Nitko im ne smije ništa reći, maltretiraju putnike i vozače. Sve do jednom...

Još ih brani Amnesty International. Pa nek onda oni žive s njima. Žale se da nisu prihvaćeni, pa radije bih prihvatio život sa mrkim medvjedom, nego s njima.