AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Dreamwalker

Kad smo već kod Zovka, zna li itko gdje su i što se dogodilo s ona dva Citylinera ex. CB što ih je on uzeo i sredio nakon one zadnje pljenidbe?

Ispričavam se na off topicu, ali živo me zanima i sad ste me na to sjetili.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Lion's Driver

@dreamwalker  evo odgovor u pripadajucu temu.... koliko znam bila su dva translinera a ne citylinera i dva mb 0404... 0404 je rashodovan a translineri i drugi 0404 su valjda zapljenjeni.... bio je i sivi zovkov transliner koji bi povremeno vozio linije autopoduzeca

Dreamwalker

Zovko si je uzeo dva Citylinera iz 1993., sredio ih je i vozili su za njegovu firmu koja se zvala Cro can ili tako nešto. Sivi Transliner kojeg je imao je prodao Čazmatransu, a Citylineri kao da su u zemlju propali. S obzirom da su bili sređeni, mene zanima jel netko zna gdje su završili.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

Renault25

Citat: amfan  u Lipanj 28, 2016, 02:11:11
Z. je skraćenica za Zovko, prezime tadašnjeg vlasnika, koju je on ubacio u ime. Koliki ego trebaš imati za takvo nešto? Inače, iako ne piše, to "Z." je još uvijek u službenom imenu firme.
Mene je to Z podsječalo na Zorra

Paško

Citat: Dreamwalker  u Lipanj 28, 2016, 07:43:57
Citylineri kao da su u zemlju propali. S obzirom da su bili sređeni, mene zanima jel netko zna gdje su završili.

Jedan je završio u Ortranu, a za drugog ne znamo - vjerojatno onda rashod.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

tony515

A mali zilavi Higer je prodan, jedno vrijeme je bio na granici bez tablica i sad ga vise nema  :-[

Lion's Driver

Citat: tony515  u Lipanj 28, 2016, 15:15:46
A mali zilavi Higer je prodan, jedno vrijeme je bio na granici bez tablica i sad ga vise nema  :-[

Ma daj....prodan...  :'(
Kome...di....
Nije bio neke kvalitete al mi je bio drag taj autobus...cudo....zbog onog tenkovskog zvuka.... a i koliko sam se u njemu navozao dok sam đak bio.... narodnjaka se naslusao...smicalica cuo... ;D a poznavao sam ga ko svoj dzep i uz njega i one Grafove ex ap Varazdin  zavolio autobuse 

SETRA S415 HDH

Jeli se meni čini ili san dobro vidio da imaju neku novu scaniu?
Maloprije ušla u garažu.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Lion's Driver

Citat: SETRA S415 HDH  u Srpanj 06, 2016, 20:03:17
Jeli se meni čini ili san dobro vidio da imaju neku novu scaniu?
Maloprije ušla u garažu.

Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk

Imaju imaju.... ZG table.... troaksica.... sretno im  yahoo  thumbs

lussin

ZG-2802-FZ, čini mi se prvi autobus s EU regama. Ide za Flix ;)

sniff

lussin

Lion's Driver

Paaa...citam sad na fb da ce ih bit vise ali i da ce pozelenit sto mi se uopce ne sviđa  glavauzid

Lion's Driver

Da ne odemo u off topic među slikama...sto se tice oznaka... Autopoduzeće drži đake i Split a sve ostalo Autoherc pa i autobuse na ostalim linijama  glavauzid  :'(

im

U imotskom na kolodvoru puno autobusa ex panturist s probnim osječkim tablicama manova i neoplana sad jel to putuje dalje ili ostaju u im nemam pojma ....