AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

martin

Ko zna kolko ce jos travanja proc sa ovakvim stanjem bice nema buseva u pituri koju bi oni tili da budu ljudi svasta pricaju,sto se tice ove snimke kroz tunel procitajte par postova prije sta sam pisa isti taki sam slucaj dozivio sa njima,zafrkanciju na stranu al ovo je tunel sa dvosmjernim prometom i nije bas za igru nesto ovako da covik ostane bez komentara...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

danas na liniji za osijek iz imotskog setra 415hd

Paško

Danas u Splitu viđen njihov Renault Master. To je izgleda neka starija prinova jer ima slavno Z. Čudi me to što su mu prednja i stražnja strana crvenkasti, a ostalo je u API shemi. Ne znam tablice.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

im

taj kombi je kupljen u jooninga prodaje ih se još par komada i svi imaju crven prednji i zadnji kraj

tomekk

Ima njih više na prodaju.uz to još su i MB sprinteri te 2 higera na prodaju ex Varaždin bus čiji je nekadašnji vlasnik Zovko, a firma je završila u stečaju.Tamo su na sva vozila stavljali Z pa je vjerojatno ostalo od tada.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

COVIK

Danas u 19 30 linija Split Imotski vozija Panturistov naoplan buljimir
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

N1116 ZG-5091-AJ je odavno dobio novu registraciju: ZG-8190-ED

Paško

Jedan Master ima registraciju ZG-8502-EG, a ZG-8501-EG je jedan od Sprintera (nisam 100% siguran).

im

Paško

Citat: im  u Lipanj 27, 2011, 16:17:41
al su uzeli sprintere????
Ne znam. Tomekk je u jednom postu iznad napisao da imaju neke Sprintere, a ja sam tog ZG-8501-EG vidio prije par mjeseci i zapisao registraciju. Nije imao nikakve natpise s bočne strane i straga. Mogao bi bit iz Imotskog jer je Master jedan reg. broj više (za toga sam 101% siguran i slobodno ga možete dodati u vozni park).

tomekk

Nisam napisao da u Imotskom imaju sprintere nego da su sprinteri na prodaju kao i masteri i 2 mala higera, a to su vozila koja su vozila u Varaždin busu (higeri su nekad bili u Imotskom, al je lizing bio na VŽ bus jer je Zovko bio gazda).Znači postoji mogućnost da su Imoćani uz ovo kao što si napisao uzeli više tih Mastera i Sprintera, a možda i Higere....
Btw, masteri su bijeli i sivi, s tim da su sprijeda i straga crveni, a sprinteri su žuti  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

im

ja mislim ako su ista uzimali da su to maksimalo 2 mastersa!

im

to e vjerovatno zato sta nemaju dosta autobusa pa ako kasne s jedne linije nestignu na drugu

mate

Pa zbog toga je i Panturist u zadnje vrijeme cesto na linijama od AP Imotski