AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Kvari se stalno onome ko nezna vozit. Dok ga je vozio Mikulić (sad već bivši vozač APZa) bio je OK. On se nikad nije potužio na taj bus...Ali je on oša pa sio Mile i ekipa i eto ti ga...  :)evil....... ;D ;D ;D ;D ;D

MAN 422

Citat: MATKO  u Rujan 01, 2012, 19:27:56
Autobusi Euroherca vise ne voze na liniji Imotski-Osijek ,zabranjeno im je

moj Matko šta se babi snilo hahaha, tko to može zabraniti voznju Autohercu?
Troaxi su otišli na exkurziju 2x9 dana i zato ih ne vidjate na liniji, vidjet ce te ih od 10.9. ponovno

Lion's Driver

;D ;D ;D Možemo mi govorit busevi ovakvi ili onakvi ali jedan od jetlinera je jučer prošao tehnički bez problema...

Lion's Driver

Reć ću ti sutra kad vidim tablice. Mile vozi ali ne odgovara mu, ne radi truba... ;D

steyr1985

200D

kaze vozac da su u garazama auta koja ce vozit dicu a i da ce autopoduzece otvorit agenciju. a ljubicasti eurobus od denisa vozi biorine imotski za ap

COVIK

Citat: vwgolfmk1  u Rujan 05, 2012, 19:41:11
Reć ću ti sutra kad vidim tablice. Mile vozi ali ne odgovara mu, ne radi truba... ;D

Proša tehnički bez problema a ne radi mu truba ??? Tko zna šta mu jos ne radi >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

MATKO

Danas u 10 sati linija iz Imotskog za split nije išla, a nema ni linije u 12 h za Zagreb, mozda su autobusi otišli na ekskurziju he

Tomek

Jučer sam vidio dva Autohercova Travega na linijama za Zagreb.

Lion's Driver

da je proša tehnički kaže Mile.... Danas nije tio u 3. brzinu.  ;D (opet san zaboravio vidit tablice, sorry  :-\)

MATKO

ni danas linija iz Imotskog za Zagreb neide, nema autobusa, a šef kolodvora kojeg je doveo gospodin Palac dao je ostavku, mislim da dolazi kraj

ist

Odustane li i Palac mislim da ih može spasiti samo čudo

MATKO

Mislim da je Palac i ekipa dovela poduzeće do ovog

ist