AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

nema linije danas iz Imotskog za Zagreb u 12 i 15 h

mate

Osijek - Imotski voze, i to veceras iz Osijeka ide S415 HD (ZG-2150-AZ)

muljator

Citat: MATKO  u Rujan 27, 2012, 15:13:53
nema linije danas iz Imotskog za Zagreb u 12 i 15 h
e moj Matko, krava te ubola na jeziku, linija u 17:30 je išla iz Splita, a što bi prazan išao iz imotskog  >hammer<
Svatko za nećim žudi, ali za čim????

im

a kolko san ja uspio vidit tu liniju je vozio man od dalmium ....a taj se man prodaje jel mozda prinova ili....

MATKO

nema ni danas linije u 12 h iz Im za Zagreb

200D

danas sam vidio higera u krugu autopoduzeća bez tablica a cini se sređen. man ex veolia je super sređen i vuce solidno dobro nema cudnih zvukova i neispravnosti.

Majstor

A na Temsi Diamond teži kvar mjenjaca navodno ?
Samo mi sudite pošteno !

200D

već jednom je taj mijenjač bio u kvaru al trenutno nisam upoznat s tim

Lion's Driver

Higer sređen kažeš. Nije ni prije bio neuredan nego se navodno pokvario kompresor i leža je par mjeseci u garaži. Vjerojatno su ga malo još ušminkali i stavit će imotske tablice.... :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

200D

vidin da si iz im pa da ti kazen on stoji onde livo od starog tehnickog u krugu. sad sta ce bit s njim neznam

VISEON

Jutros iz Imotskog i Splita u Osijek stigao MB Tourismo1 ex. Brioni u ne bas sjajnom stanju (limarija, stakla).

Lion's Driver

Citat: 200D  u Rujan 28, 2012, 22:14:48
vidin da si iz im pa da ti kazen on stoji onde livo od starog tehnickog u krugu. sad sta ce bit s njim neznam

Vjerojatno su ga popravili i malo sredili....Tablice nema jer će vjerojatno bit registriran na Imotske. Nisam ga još vidio. Mile K. kaže da će ga zadužit za vozit đake mada nebi bilo dobro jer nemožemo ni u jet'a svi stat kako triba kamo li u Higer.

Tomek

Kakvo je stanje sa oba Eurolinera, Citylinera 1116 i Irizarom?

Lion's Driver

Hm jedan bijeli cityliner 1116 je odavno kod garaže, siva krntija od citylinera je isto kod garaže, irizara nisan vidio ima 100 godina...euroliner ex. brioni čini mi se vozi  :)

Lion's Driver

Hm danas je prid garažom bilo a sigurno 4-5 autobusa a među njima i Higer KLQ6840Q. Higer je isti samo nema slova Z na njemu.  :)