AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

ma prezivilo je Autopoduzeće i gore od matka a ja bih bio naj sretniji kada bi se vratila ona slavna doba sa 70 slepa i 50ak buseva i 350 ljudi

Shole

a jbg,  i  Špedicija Bugojno bi se voljela vratit u svoje najbolje godine, al toga više nema.  Budimo realni i prizemljimo se.  Za početak bismo svi trebali bit zadovoljni ako Imoćani uopće opstanu, a onda s vremenom nek ljudi grade ponovno firmu bez velikih dugova u koje ih nikad nisu doveli radnici već pojedinci. Ko što je bila davno akcija za bolesnu djecu  "dajmo da čuju", nek za Imoćane bude akcija "dajmo da rade" i pustimo ih u miru božjem

MATKO

Gospodine travego srami se sebe i svojih rijeci,kad meni mozes reci da lazem,sta sam god napisao istina je ,a jedan od najvecih lazova si ti i Palac sto sam ja sreo od kada zivim,pogledaj u krugu jesu zapececena 2 autobusa,koji racun je odblokiran,o cemu ti pricas

STEFI- GRAF

Bitno je samo da se situacija normalizira i da mogu ljudi normalno radit i primat plaće šta ima veze ko je vlasnik a koliko vidim novi vlasnik je doveo par svojih dobrih buseva da mogu radit npr linija Im-St-Os ide Autohercev travego a prije bi išla izrabljena i uništena krntija.Neznam od prijašnjih vlasnika koje doveo nešto svojih buseva da se neke dobre linije mogu nesmetano održavat.A za one koji vole i hoće radit i vozit uvik će biti posla ljudi davno je prošlo doba socijalizma i komunizma kad se tolerirao nerad i izmišljala radna mjesta. :)

travego33

ma šta ja imam gledat u krugu šta je zapečaćeno kad ja znam što je zapečećeno,inspekcije u autopoduzeće dolaze radi tebe i takvih jer sve što se radi želi se obustaviti od takvih kao ti i želi se da autopoduzeće propadne ali nažalost neće jer porezna kartica je dobivena i prevoz dijece je uredno dobiven svaki dan jedan autobus iz vaših krševa izlazi iz garaže zahvaljujući kome ja neznam tebi ili autohercu da nije dosad bilo autohercovih majstora nijedan vam autobus nije vozio pa kad vam je smetalo što se toliko popravlja zovnili ste inspekciju da privede radnika autoherca ali nažalost nećete u tome uspjeti 6 plaća je isplaćeno i ti znaš da su isplaćene na onu 7 su isto tako radnici stavili ovrhu ali opet vam neće uspjeti ja ti kažem!!!!

MATKO

Ma ti si mali seljak,i osma je pod ovrhom,koliku ste kaznu dobili,nesmjete pred svoje radnike sramit  se,a lazete da su isplacene 6 placa,ma ni vasi vas radnici iz gruda ne postuju,a da ne govorim o ljubuskom.

travego33

MATKO pozdrav iz Ljubuškog a te radnike"iz ljubuškog" pozdravi i nalogodavca ti koji je uvik dojnji kad nešto pokuša!!!
PAMETNOM DOSTA!!!

MATKO

Zasto ne govorite istinu,pa nismo djeca,ne volim se prepucavat,ali istina boli

travego33

ISTINA JE takva i boli ali tebe,

Podjimo redom:
vidi svoje postove kad si govorio da tvrtka nije preuzeta od Autoherca a jest dakle tvoja LAŽ
Dalje, popravke buseva rade Autohercevi radnici i dovedete inspekciju ni to neće Autohercu odnemoć ma koliko mislili,
Dalje, uplaćen porez i dobijena porezna kartica, porez uplatio Autoherc opet
Dallje mehaničari nesposobni, lijeni i sve ostalo poslani kući i dovedena nova radna ekipa koja je napravila više u 3 dana nego " Stanio i Olio" za cijelo vrijeme iako im je se dalo 3 plaće unaprijed kako oni kažu sta nas briga za vozače dajte nam plaću ili nećemo popravljat buseve, ti isti nazovi mehaničari mjenjaju 1 dan njih dvojica n a renault masteru zadnje disc pločice i nisu u stanju to napravit za 8 radnih sati,
Ovrha, samo neka oni ovršuju time pokazujete volju da to poduzeće ne radi, znači to vam nije u interesu da opstane, ovrhe su puštene i neka sud daje plaće kad on hoce jer je novac osiguran i poduzeće nema sa tim ništa,
Autoherc ima trenutno 7 visokoturističkih buseva u Imotskom i voze linije i goriva za njih uvijek ima,
Mogu ovrhe pustati nonstop nas to ne opterećuje previše dok god se ponašate tako kako se ponašate, Autoherc ima čisto stajalište i vidi se iz dosadašnjeg da je vama samo nered odgovarao da mozete krasti karte pa cak  i od časnih sestara od kojih uzmete novce a ne date im karte u busu.
A što se tiče Ljubuškog, upao ti kamenčić u cipelu a ti bježiš pred olujom pa te žulja nonstop, a taj kamenčić vam je djelatnik autoherca u ljubuškom jelda, zna se od kud vjetar puše Matkoo hahaha!!!!

MATKO

Samo cu ti reci da su vam odbrojeni dani,a sto si ti stvio ovrhe

travego33

prva stvar Matane, nisi ti taj koji ce utjecat na nešto kome su odbrojeni dani jer puno taga ne znas a misliš da znaš,
Ja nisam stavio ovrhe od kud ti to, nikakve veze nemam sa tim za razliku od tebe,
Ovrhe su stavili radnici koji su dobili novce za 7 plaća od onog dana kad su Autoherc busevi počeli voziti i popravljati vaše krntije od buseva i prihodovati novce da bi bile plaćene plaće za 6 mj koje Autoherc nije bio u Autopoduzeću,
Grančić vam je bio "domaći" pa šta je napravio od te firme,

Kakvi su to vozači čast pojedincima kojih je na zalost malo kojem date ispravan bus a on otkine poklopac bunkera i ne stane nego  ode dalje iz Neuma za Dubrovnik i govori dobro je prošlo moga sam otkinut cijeli zadnji bok vozila.
Takvi neradnici i uništavači nemaju mjesta u firmi,
Povucite svoje ovrhe pa ce se vidjet da Autoherc nema namjeru nikog ovršavat nego raditi, to je dokaz skoro 2 milijuna kuna poreza na osnovu čega je firma dobila poreznu karticu i može u redu obavljati sve a to vama nije bilo u interesu.
toliko o tebi moj dragi Matane
da ti nisi onaj Matan iz Prosjaka i sinova kojem je samo prevara bila u glavi?

jesrib

to sto sasm do sad vidijo i procito i mogu reci da mi je dreago sto ima osoba kao travego33 i drugih iz imotskog,kojima je ipak stalo do firme. pustimo vremenu vreme i ono samo ce pokazati sta autoherc smera. ali kako sam vidijo sta pise i ako je to sve istina, onda je sigurno autoherc pozitivac u ovoj prici i treba ga podrzati u borbi za boljitak. nezaboravimo, ap imotski ne počinje izpočetka, nego daleko izpod tog početka.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

MATKO

Kad sve radite po zakonu zasto je inspekcija svako drugi dan u poduzecua,a pogotvo sto ce ubuduce dolazit svaki dan

jesrib

svaka inspekcija je uvijek dobrodosla u firmu, jedino tako se moze dokazati i pokazati, da je firma na boljem putu i da se neko plasi njezine moci. od inspektora netreba bjezati, nego im otvoriti sva vrata!
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

travego33

pa moj MATANE sam sebe odaješ kažeš inspekcija dolazi i dolazit će svaki dan a znaš zašto dolazi zato jer je ti i takvi zovete a sad kažeš zvat ćete je svaki dan ali nije problem nek inspekcija dolazo ona je dobrodošla kad god dođe mi ćemo ih počastiti pićem...
i u buduće  kad ti postavim konkretna pitanja onda odgovori na njih a nemoj bubat ko maks po diviziji i uskakat s drugi pitanjima
MATANE!!!