AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

e moj golf kazu da ga je mile satra al ono ne nemoguce vozit u njega niko veci od 170cm ne moze za volan sist a kamoli nazad, za saltat je ono pokora jer ono je sve osim mjenjaca ja neznam ko je ono dao uvest u hrvatsku

shef

Lijepo vas molim da prestanete s trollanjem jer će biti kažnjavanja... može li ijedna tema gdje se spominju kineski autobusi proći bez pljuvanja vas nekolicine? Već sam jako umoran od toga. Hvala lijepa unaprijed.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Lion's Driver

Shef. Ne želim ni ja svađu.  :)

Njemački autobusi jesu najbolji, najkvalietniji...... Ako ga znate Mikulić je kineza vozio 3 godine i nikad problema s mjenjačem ni sa Higerom općenito. Vjerojatno je bilo manjih kvarova ali štaš uvijek je auto na cesti. Kad je on otišao u Globtour stvari su se promijenile nagore. To znači da nije do autobusa nego do vozača i održavalja.
Osobno su mi MAN i Setra na prvom mjestu pa ostali, ali Higer nije zaslužio da ga se ispljuje. Uvršten je među 10 najkvalitetniji autobusa.  ;)

MATKO

Jutros u 7 i 30 nema linije za Zagreb, a ni u 10 h za Split iz Imotskog

zvone13

jako interesantno   !!!!!

bas kad sam mislio, idu bolji dani   za Ap Imotski.....

200D

ma nadoc ce polako
auta su in sve bolja sve se manje kvare i brze popravljaju ima malo vise reda i tako

martin

http://i1081.photobucket.com/albums/j356/AMFanovPBaccount/2m3iqnn_zpsd331643d.jpg

Ova stara sema na Jetilineru nije orginal od AP jer sam vidjao isti takav u Njemackoj da se prodaje i isti takav na Ceskim tablicama predpostavljam neka firma iz Njemacke,ovaj stari sivi Cityliner sa rozim trakama ex Maric Zagreb ex Josip Promet Sinj ex Molnar Bjelovar
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Lion's Driver

IM 942 AK Jetliner je Mile vozio redovito školsku liniju ali se pokvario ima otprilike mjesec dana i ne vozi. Higer je dobio DU tablice, MANAS je ofarban ali leži kod tehničkog, Citylineri.....hm nezzz šta je s njima dugo već ne voze  ??? Šteta ovaj cityliner "2" je odličnog izgleda kako izvana tako i unutra, baš mi ga je žao

Lion's Driver

Maloprije čuo da je jedan danas bez goriva osta (linija nepoznata)  ;D

Lion's Driver

Stvarno veeelika šteta  :( :( :( mogli su Mercedesi bar na školske.
Ovaj MAN me maloprije iz škole vrača, doduše na rezervi ali je vrlo dobar bus, čini mi se i najbolji od 3 lion's coacha ex. brioni

Paško

Citat: vwgolfmk1  u Studeni 22, 2012, 20:51:56
Šteta ovaj cityliner "2" je odličnog izgleda kako izvana tako i unutra, baš mi ga je žao
Taj je sređen i vozio je ovo ljeto. Zadnju sliku prvog Citylinera smo na forumu imali još 31.05.2011.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

stvarno šteta za obojicu. Vozio sam se par puta u njima. Po meni su to odlični autobusi, vrlo udobni i nisu bučni ali šta im bi???
Mercedesi su mogli bar na školske, ali ko će znat njihovu politiku, a možda se i jednog dana vrate bar na školske  :)

im

Ex ST-939-UI jedino ima pravu semu AP imotski kakvu su imali dubrave sanosi tamovi neki jetlineri i dvi 0404 prije sredivanja

martin

Citat: im  u Studeni 22, 2012, 21:14:42
Ex ST-939-UI jedino ima pravu semu AP imotski kakvu su imali dubrave sanosi tamovi neki jetlineri i dvi 0404 prije sredivanja
Nisam siguran al mislim da je i ta kopija sa je dnog od Neoplana koji su polovni uvezeni mislim poviseni Cityliner koji sad ima neku panoramsku sliku
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

On je ima tu semu ali on je ex samoborck kolko znam