AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

Gospodo ova tema nema smisla, jer pojedini ljudi pod nazivom travego i man pisu neistine, jer sto se od papira moglo krivotvorit to su i napravili, od porezne kartice do falcifiranog potpisa za ljecnicke preglede, ali nece jos dugo. Sve sto sam do sada napisao to je istina.

im

Kaze mi prijatelj da su sve linije za zg popunjene da mista prije sutra popodne a u 12 su otisla dva puna autobusa turismo i biili travego

turist

Citat: im link=topic=955.msg151049#msg151049 d bus123ate=1364828917
Kaze mi prijatelj da su sve linije za zg popunjene da mista prije sutra popodne a u 12 su otisla dva puna autobusa turismo i biili travego
Kako je to lijepa informacija!
Pitanje MANU 422 i travegu33, "Moze li to
tako da bude stalno"???

MAN 422

nisam mislio komentirati jer je ovo provokacija od iste osobe koja uvijek provocira i u firmi,
Ako se do sad ne vidi pomak onda je ludu dosta,
samo 13 placa je dato od dolaska Autoherca, skoro sva dugovanja vraćenja, svi porezi izmireni autobusi i linije voze, autobusi se svaki danom popravljaju i rade,
ono što ovdje se pokusava provući od par pojedinaca je da pojedini ljudi ne rade, uredno je svaki čovjek primio svoju placu po ugovoru sto se može dokazati.
LP 

turist

bus123
Postovani gospodine, sa Vama zaključujem raspravu.....
Ja nemam nikakve veze sa Vama niti mi je namjera provocirati.???

MAN 422

evo nove porezne, nova garda izdala u poreznoj upravi nema razloga da se sumnja isto kao i u prvu, izvadjena je u svrhu da bi se nekim ljudima samo dokazalo da je uredno placeno sve.

MATKO

MAN 422

Matko nije ni to problem i to se rijesi dijalogom nikakav problem, kad pruže ruku pomirenja i da svi budu gurali da firma ide naprijed nikome neće ništa faliti, isto kako dobijaju sad placu tako ce i raditi i zaradjivati, treba smiriti tenzije i nikakav problem nije nerijesiv

MATKO

Pa ja se slazem s time,a pogotovo sad kada su Uskrsni blagdani treba se mirit, samo ne znam da li ste vi gosp. Man spremni na dogovor, mozda ste bili na ispovjedi pa ste se pokajali sto ste sve ljudima lagali  i obecavali do sada, mozda sada krene na bolje.

MAN 422

prijatelju nije se lagalo nista, koliko se novca bacilo koji je propao dok se firma izvukla iz ponora, ako se pokazalo a jest, tolio duga vraćeno i dato plaća, pazilo se da se i plaće uplate prije blagdana da ljudi imaju sa čime dočekati blagdane, bilo koja kuna je došla na račun je otišla za poreze prispjele i plaće a za gorivo se opet davalo iako smo bili optuzeni da se donose novce u AP Imotski da bi mogle linije funkcionirati, niti jedna jedina kuna nije uzeta iz AP Imotskog nego se samo unosilo da firma stane na noge, ako Bog da i bude po redu i ne bude se opstruiralo polako bi i prinove trebale dolaziti

SETRA S415 HDH

kao prvo palac nije da 13 plaća kako g,MAN 422 kaže nego je da za 3 plaće i to za 11,12 i 1. mjesec a sve ostale sto su dobivene,dobivene su preko suda (ovrha).
o popraku autobusa neću govorit,euroliner leži u garaža već duže vrijeme,ima dva mjeseca lega i mercedes turčin što je dotran iz briuna....

bridge

Malo ste dosadni i opterećuje te forum glupostima,nekima od nas se baš i ne čita o lopovima i ratnim profiterima
kako se u ovim tekstovima prikazuju kao spasitelji u potonulim brodovima.Da Imoćani nisu u banani jesu,  da imaju velike koristi od Autoherca i nemaju,to sto je on izvukao firmu iz duga mačku o rep,takvi su i upropastili i druge prijevozničke firme.Ako znate kako je pravo onda se nemate razloga prepucavat putem foruma,lijepo se dogovorite negdje na pola puta na kavu i razglabaj te jebo vas PRIZDRA....

MAN 422

Evo lako vam je svirat iza nadimaka, dodjite gore u Autopoduzeće, pokazat ce vam se koliko je kome placeno, a sta bi oni moj Iko naplatili kad na računu nije bilo ništa kad je AH došao nego je od tekuće zarade dok su vozili AH vozila isplaćene ovrhe a da su vam ostali unajmljeni busevi Denija i sličnih koji su ovrhama blokirali cca milijun kuna vidi se koliko su mislili dobro,
Iznose se konstantno laži, sastavi ti autobus kad je uništen ni tvornica mu ne moze pomoć
Koliko ne vozi turcin, 7 dana, linije voze, ljudi rade i primaju plaću, di vam je to bilo do dolaska AH.

turist

bus123
E moj MAN 422 ogadio si ovu stranicu, prihvati se posla, >rigoleto<
kreni riješavati probleme unutar poduzeća, pozovi ljude
u ured, prestani ih blatiti i prozivati za propuste koje ste
i Vi napravili. To su tvoji radnici. Kakvi god da jesu ne mžeš
ih se riješiti na način kako Vi hoćete.???(

200D

Ekipa koja se stalno prepire očito se pozna,pa bi bilo lijepo da se dogovore za kavu i malo popričaju, ovako samo dižu tenzije i blate vlastito poduzeće na internetu bespotrebno.Mislim da jedna firma kao što je Autopoduzeće to nije zaslužila.Također mislim da ćemo se složiti kad kažem da i vozači i uprava imaju dosta propusta ali se to sve na vrijeme može nadoknaditi samo ako se bude radilo ljudski jer ovako neće bit ništa nego sve veći razdor unutar firme što znači otkaze i čvrstu šaku uprave mada bi pojedincima malo čvršća bila i potrebna.