AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Ja san svaki dan po kolodvoru a ovog vozača nisam vidio, a najviše 2-3 puta u autobusu a on bi stečaj a sad se opravdava  >hammer<

MATKO

Auuuuu gosp. Man taj isti SIndikalist sa slike unatoč Vasoj tvrdnji da je zaveden i da se Palcu ispricava,jucer na Trg.sudu preko odvjetnika dade izjavu stecajnom sucu da ostaje za prijedlog za stecaj i potpisa pred stecajnim sucem Zapisnik kao predlagatelj, vi i dalje samo govorite i pisete neistine

SETRA S415 HDH

im

im

Euroliner u pogonu ako san dobro vidio

Lion's Driver

SETRA S415 HDH

OBAVJEST Upravnog vijeca SINDIKATA VOZAČA I PROMETNIH RADNIKA AUTO PODUZEĆA Z.d.o.o. IMOTSKI

Nakon skoro od mjesec i pol dana pregovora i dogovora od upućenog telefonskog poziva od strane vlasnika APZ Imotski jednom od Sindikalnih čelnika te održanog ročišta 08.05. 2013.g. za otvaranje stečaja na Trg. sudu u Splitu, te uvjetovanja vlasnika APZ Imotski ko moze a ko ne moze prisustvovati sastanku tj. nepriznavanje legalno izabranih predstavnika Sindikata danas u 15:04 sata dogovoren je sastanak predstavnika Sindikata, vladnika poduzeća i direktora u petak 17. 05. 2013.g. u 13:00 sati. Na zakazanom sastanku bit će prisutni predsjednik USVPRH gosp. Jelić i odvjetnik Sindikata gosp. Lozo.

MAN 422

projekt guranja firme u stecaj i ljudi da idu kuci propao. Sud donio odluku da firma ostaje radit i napredovat. Pravica je pobijedila.

MATKO

Idemo dalje, kao i do sada hrabro i uzdignute glave

MAN 422

Matane Matane, ispade sve sto je Matko govorio da je bila gnjusna laz, da je posten covjek ispricao bi se firumasim sto ih je dezinformirao lazima i podvalama. Hahaha

Lion's Driver

Danas sam pio od sriće i sad me vi opet gonite sa dobrim vijestima.  :)evil
Šalim se, drago mi je da je pravda pobijedila i da je ovako dobro ispalo. Hvala Bogu na tome. Nadam se da će svakim danom bit bolje a ovi što im je u cilju gurnit firmu u stečaj neka dadu otkaz i kane se firme  ;D
Ljudi i moguće kolege sretno  ;)

MAN 422

idemo dalje kako rece Matko, dragi nas Vlade je konačno progledao da je bio u zabludi i da nije bio za stecaj kako su ga kolege navukle, a to je spoznao uz pomoc gosp Peze koji mu je dugo objasnjavao bit stva. ri i izveo ga na pravi put da čovjek progleda svojim očima,
Pozz iz firme punim plućima,
thumbs :D

shef

Privatne fotografije ljudi nas zaista ne zanimaju.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MATKO

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic