AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

COVIK

Prekjučer s polaskom u 14 00 iz Splita za Imotski vozač za volanom Higera u bjeloj potkošulji (iliti majica na špaline po dalmatinski) nisam virova svojim očima >hammer<.Vozač šezdesetak god.punije građe jedno stotinjak kila,mogu samo zamislit kako su se osjećali putnici kad su vidili "uniformu" vozača.Žao mi da ga nisam uspija slikat jer me iznenadija, >rigoleto<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

čoviku vruće jer vjerovatno kad se upali klima na higeru niko nikoga nečuje od buke hahahahhha

im

na liniji autopoduzeća u tri sat za zagreb od nino tours plavi n116

maky

Onaj mali Higerić je bar onako po zvuku AJME i jao. Šteta šta ta firma nema sredstava za bolje održavanje i kupnju boljih vozila i da se krpaju kako znaju, tužno ga je vidjet onako jadnog, al možda i dođu bolji dani...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Citat: maky  u Srpanj 17, 2011, 16:24:27
Onaj mali Higerić je bar onako po zvuku AJME i jao. Šteta šta ta firma nema sredstava za bolje održavanje i kupnju boljih vozila i da se krpaju kako znaju, tužno ga je vidjet onako jadnog, al možda i dođu bolji dani...
Stara priča. Ima autobusa koji zvuče gore od toga za koje se čudim da još uvijek rade. Autobusi su im očajni! Jedan gori od drugog. Setre se još nekako drže (bar se jedna dobro drži), ali sve Neoplane i ostalo su potpuno uništili. Ne znaju ni što znači oprat autobus, a o dijelovima da ne govorimo. Neki dan je kraj mene prošao Euroliner s potpuno otvorenim stražnjim poklopcem motora i bez stražnjih svjetala! Onaj Cityliner još vozi bez 4-5 dijelova, a i ostatak je očajan.  A da kojim slučajem i nabave dijelove, sigurno ih neće obojat u bijelu boju nego će baš ostavit onako da se vidi da je pokrpano, a događalo se da te iste i ne pričvrste dobro pa otpadnu. A i s tim Higerom, začudo, uvijek neki problemi. Ne valjaju vrata, pa ne radi klima, pa se ne želi upalit... A još i sve te muljaže oko Croatie (uvijek se sjetim ZG-502-TK kojem je prije pisalo Croatia Bus Imotski ;D) i njihovih potpuno uništenih autobusa pojačavaju loš dojam.

Ništa drugo nego KATASTROFA!!!
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

im

u autoprevozu se malo doveli autobuse u red neke su obojali neke zakrpali.....valjda je sad red na autopoduzeću,,,ali svaka čast vozačima koji su legende a voze ono sta imaju

martin

Cudime da jos niko nije objavio novu vijest o AP-u, EXSLUSIVA prinove u AP-u 5 komada ex BRIONI PULA,3 MANA,1 MB TOURISMO,1 kratki NEOPLAN mislim daje EUROLINER...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

shef

Brioni već neko vrijeme prodaju Tourisma 59 i Coacheve 61,62 i 65. I onu već ne znam koliko puta pokvarenu nesreću od Eurolinera N312K. E s tim će se jako usrećiti.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Da, vidio ja jučer, makar napisao nam je još pred pola mjeseca član setraman na Brioni podforumu da su prodali autobuse i napisao točne garažne brojeve.
Ugl. jučer viđen Tourismo 59 s AP tablom linije, djeluje zapušteno(prozori zamagljeni), ima još uvijek PU reg i sve natpise.
Isto je i sa malim Eurolinerom, a viđen i Lion's Coach bijeli jedan(ne znam koji gbr), ali njemu su u Imotskom skinuli natpis Brioni, no ostavili Pula(valjda im se žurilo) pa je takav jučer vozio za Zagreb

martin

Sta zamagljeni prozor i odmah nevalja,neoplan se kvari a stase to nekvari nije sigurno u garazi napravio kilometre parkiran,ljudi kupili 5 autobusa malo se obnovili i odma negativni komentari stabi trebasli uzet da bude malo pohvala za nesretnike koji se toliko pate,puno se gori autobusi vozaju od ovih 5 po hrvatskoj pa ih niko ne kudi vec ih se cak i hvali,samo netnam od vas kolega forumasa ako je koji vozac onda bi trebao razumit njihovu situaciju akoje vozio staro i neispravno ako nije onda bolje ne komentirat jer mislim za ovo kako su se do sad patili da su ipak zasluzili malo pohvale za ovih 5 komada na forumu znaci bar neki pomak prema naprijed ko zna mozda nesto  i novo dodje u buducnosti ipak od mene cestitka na obnovi i puno srece sa prinovama...
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

sad kad je to stiglo setrice  n1116 te eurolinere malo na ušmikavanje mislin da su zaslužili!!!! a jetači ko jetači oni mogu i bez vrata ako triba  ;D

Tomek

Naravno da nam je drago da se obnavljaju, ovi autobusi su im stvarno velike prinove nakon višegodišnje neobnove voznog parka. Tourismo je malo zapušten, ali ovi ostali busevi su dobri.

Paško

Nadam se da će se prema ovim prinovama dobro odnositi i da ih neće uništiti kao sve ostalo.
Danas nijednog nije bilo u Splitu. Sve Jetlineri i Citylineri.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

maky

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!