AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Tomek

I jel može itko saznati koji ex Croatia bus autobusi su u Imotskom?
Probat pogledati po tablicama.

Marek

Citat: Tomek  u Listopad 26, 2011, 15:57:12
I jel može itko saznati koji ex Croatia bus autobusi su u Imotskom?
Probat pogledati po tablicama.

Mercedes O404

ZG-1995-E
ZG-504-TK?

Možda su oni? Oprostite ako sam pogrješio.

Piramida

Za one koji ga ne znaju

Bijela strijela - Mile

Kad se sjetim davnih dana čekam bus za regrutaciju i pobjegne mi. Nakon 3 minute doljeće Mile s Jetlinerom u niskom letu , koči , otvara vrata:

- Di ćeš dragi ?
Pobiga mi bus za vojsku
- N'ti krvi ****** sidi dragi , sidi do Mile svoga
Krene Mile po pravcu prema Trilju Jetliner čupa dušu iz sebe , idemo uhvatiti Tourisma. Ozbiljni penzioner iza Mile kaže da mu da se smiri i da ne pretjeruje
ovi se baca u lijevu traku i blica autima da se miču..
- Šuti stari jebi ***** ovo je hrvatski vojnik ( a ja jadan iša na pregled za regrutaciju ) .. ko će da nas čuva kad zarati opet jebi *** *** * * *
i uhvatimo Tourisma malo prije Trilja , sva 4 žmigavca , sirena , blicaj.. prijeđe ga i Jetlinerom mu popriječi put  buljimir

I scena kad je vozio neku babu šta je išla u Makarsku a mi idemo za Im na Dupce. Popriječu busom put i stopira auta da voze babu u Makarsku  8-8 8-8

Vožnja s Milom mora biti turistička atrakcija. Nešto slično sam doživio samo u Meksiku ali ni približno unikatno i nepredvidljivo kao Mile  ;D

COVIK

Sve je dobro kad se dobro završi.Meni samo nije jasno kako dotični uspije pozitivno riješit psiho-test kod produženja vozačke >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Winamp

Prošlu nedljelju sam prošao kroz Cistu Provo i kraj ceste sam vidio parkirana dva autobusa od AP Imotski Neoplan Jetliner ST-943-UI I Mercedes 0404 RHD ST-939-UI

COVIK

Danas u Splitu viđena neka čudna beštija,naprid mu piše MAN iako mi ne djeluje baš tako.Reg su IM 413 AK (ako sam dobro vidija) i ima njihov logo. buljimir

im

Majstor

Bila su  dva čudna busa u MImporteru za njih i to neke Turske spodobe koje su dovezene iz Slovenije isto tako bio je i jedan prigradski super truli Manas takodjer za Im e sad koji je stigao u Im slike će sve razjasniti
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Već dulje vrijeme se priča o 2 Sultana i 6 ili čak 8 MAN SL 222 kupljenih od Veolije :D

COVIK

vuco

vozim se cesto sa AP(Z)- om.. skoro svaki vikend. upoznat sam dosta sa autobusima koje imaju.
Najbolje što imaju,koliko sam vidio,su 2 Setre ..a ovo dalje su stariji neoplani i noviji MAN-ovi što su dotrali ,jedan Tourismo vidio sam malog Eurolinera(ako se ne varam),al nisam još ima priliku se vozit s njima. Isproba sam sve moguće buseve :D.
Stanje u firmi koliko čujem se katastrofalno,to već i ptice na grani znaju ...  kako je doša Zovko,stanje se pogoršalo. Onda su počele priče da je Zelenčić kupio AP ,vlasnik autoprevoza mostar ako se ne varam... al izgleda da i to nije istina ,vozači kažu da se ne zna ništa,da nema još nikakvog riješenja tako da se uopće ne zna ko je vlasnik..
u firmi je show program... šteta što se ne bi naša neki pravi kupac za AP . Busevi iz Zg-a su uvik puni ...tijekom lita da ne govorim ,po par direktnih linija ide iz IM za Zg i obrnuto.

im

dvi setre jedna imotski A jedna zg tablica!!!

vuco

APZ za vrijeme blagdana je bila 2. firma po dobiti.
Čuo sam od jednog od zaposlenika da se šuška da bi ih Veolia mogla kupiti. Nadam se,trebalo bi bit bolje,al samo da maknu ono - Z  >hammer<

im

postoji li mogićnos da su uzeli i turisma od iste firme kao i temsu jer danas san vido oko 15i45  kad mi obično prolazi bus za zagerb prošao jedan s natpison te firme?

Tomek

Jel zna netko možda koliko imaju autobus aex Croatia bus?

Mislim da su u APZu ostali O404RHD

ZG504TK i ZG1995E, a navodno i poneki Transliner. Bio bih zahvalan ekipi iz Imotskog ako uspije to provjeriti :)