AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Shole

Mislim da bi mogao uletit tu neki veći prijevoznik s obzirom da Imoćani imaju neke dobre linije.  Padaju mi na pamet Makarani, Autotrans i Čazmatrans Dalmacija.  Mislim da ovi mali koji su do sad uskakali nemaju šanse to preuzet zaozbiljno

zagorec

tomekk

To nije definitivno  ;)  Radio Imotski javlja kako se šuška da bi autopoduzeće uskoro moglo promjenit vlasnika te da bi novi vlasnik mogao biti Mate Jujnović, vlasnik tvrtke Promet iz Makarske....Znači još uvijek nije to to te lako može uletit neko drugi iako Makarani već voze za Imotski..
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

im

Garaza puna autobusa a na kolodvoru tri globturova I denijeva Mota autopduzeca ni blizu  ;)

Tlimfocit

A jedna od Šemsi viđena u Omiša kako ide prema Splitu na liniji. Onaj mali čudni MAN u Omišu parkiran.

Auto Poduzeće Z Imotski

ljudi moji baš sam dugo čitao ovi forum i moram vam reći da se u toj firmi sve popravlja i plaće stižu autobusi se počinju pravit ja sve znadem jer radim tu u toj firmi kao vozač

Auto Poduzeće Z Imotski

a koji forum ne znadem o čemu pričate i niti ja imam facebook

a firma nije prodana jer je mate jujnović odustao ali je zainteresiran Globtour međegorje on kupuje firmi mad057

shef

Ajmo ovako.
Ne volimo kad netko novi dođe i  odmah što kod njega vidimo su nepotvrđene informacije i svađa. Takve ne banniramo, brišemo para siempre.
Od kolege Auto Poduzeće Z Imotski očekujemo konstruktivno i istinito pisanje, jer inače...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Auto Poduzeće Z Imotski

shef poslano je objašnjenje u privatne poruku hvala
ja sam sve ove posteve istinu govorio samo me je jedna osaba optužila za laž

shef

Malo ćemo ključati ovu temu dok se bura ne stiša.

EDIT: može dalje...otključano.

(c)Teutonic

Auto Poduzeće Z Imotski

pravi se ovi ZG-5090-AJ on se pomalo završava a skoro će na cestu a točne ne znadem kad i kao će biti odrežen

COVIK

Kolega  Autopoduzeće Z Imotski nemoj me krivo shvatit i ljutit se,ali brate mili kad napišeš neki post i prije nego ga postaš pročitaj ga par puta,pogledaj jel ima koja greška i nastoj to ispravit.Ili ideš u prvi osnovne ili si odrasta negdi daleko od hrvatskog govornog područja.Nisam ni ja završija ništa više od sredje škole niti sam ima peticu iz pravopisa ali nastojim da ono šta napišem bude razumno i čitko.  ;)

...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

im

Na liniji imotski biorine koja vozi ucenike imotskih srednjih skola vozi strij jet Koji je bio na st tablicam a sad opet ima im,autobus nebi smio izac na cestu a kamo Li djecu vozit,kad vozi tuce nesto cuje se kilometar prije poklopac motora uvijek otvoren stakla zamagljena nevidi se kroZ njih to je Ono sta se vidi th cuje na prvu

Tomek