AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

danas su otkazane sve linije iz Imotskog zbog nedostatka goriva

zvone13

Autobusi autopoduzeća iz Imotskog opet voze na svim linijama

Post 30 Kolovoz 2012 .

. Odlukom uprave Autopoduzeća obustavljene linije te firme prema Splitu, Zagrebu i Dubrovniku su ponovo uspostavljene. Uprava sindikata u četvrtak jutro je održala sastanak sa čelnim ljudima Autopoduzeća, kako bi se pronašlo rješenje trenutne situacije. Vlasnik traži od sindikata da ne stavljaju ovrhu plaće, kako bi se moglo normalno poslovati, a to znači servisirati gorivo za autobuse, osigurati novac za cestarine, dijelove i održavanje vozila. Radnici ustraju u tome da im se isplate zaostalie plaća tako da je trenutno pat pozicija, a i radnici i poslodavci tijekom dana su se ispričavali putnicima zbog nastale situacije, vjerujući da će se problem što prije riješiti. I tako su ga nakon nekoliko sati obustave i riješili, autobusi opet voze

izvor  RADIO IMOTSKI

Lion's Driver

Kako će sad kad nastava počme. Još više goriva i još više linija. Da su linije obustavljene nisam znao...i ja sam Tourisma bilog vidio u utorak prema splitu ograđen čunjevima otvorenih vrata. IM:???-AK.

200D

ma sad ce dicu vozit sa starin jetlinerima koje liju sa izgorenim uljem

Lion's Driver

A vidit ćemo. Ja se vozin s Autopoduzećem. Jutros ni jednog autobusa na kolodvoru, a čini mi se da će i Veolijini gradski MANovi na cestu... bus123

200D

ma mogu oni o autopoduzeću pricat sta oce al nece ono tako lako propast, btw i jutros su majstori na dugopolju rade nesto na turcinu

Lion's Driver

Hm sadašnji vlasnik je rekao da neće odustat od APZa nikako. Turčin Temsa iliti Šemsa po naški se dobro drži čini mi se još i najbolja uz Tourisma (ex. Brioni) i Setre.  :)
Meni bi bilo žao da propadne. Jutos vidim prazan kolodvor i hrpu buseva u garaži....MANovi gradski bi mogli na cestu nakon skoro godinu dana...  ;D
Jedino mi ža nema Higera vjerojatno i zadnjeg odnio leasing... >:(

Tomek

O kojim gradskim MAN-ovima pričaš? Onim ex Veolia Slovenija? Koliko ih ima?

MATKO

Autobusi Euroherca vise ne voze na liniji Imotski-Osijek ,zabranjeno im je

Lion's Driver

Ja mislim 3 ljubičasto-žuta. vozio sam se u jednom i ne čine mi se loši ali tada su još bili neregistrirani. Leže već dugo(2 u garaži i jedan izvan grada) Nisam siguran da li su ih registrirali

mate

Citat: MATKO  u Rujan 01, 2012, 19:27:56
Autobusi Euroherca vise ne voze na liniji Imotski-Osijek ,zabranjeno im je

Zasto im je zabranjeno ??? Inace, danas je jedna od S415HD na liniji Osijek - Imotski

tomekk

Vjerojatno jer nisu zadovoljili sve uvjete, a tražio je sindikat još pred mjesec dana (ili više).Kao prvo, između Autoherca i AP Imotskog mora biti sklopljen ugovor, pošto je linija u kooperaciji s Panturistom, potrebna je i suglasnost Panturista, a uz to, bar jedan od vozača mora biti zaposlen u Imotskom...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

MATKO

Nema autobusa za vozit skolarce u ponedjeljak,a veliki gazda Palac neće da iznajmi svoje

MATKO

Ovi Autohercovi autobusi sto voze Imotske linije su u najmu,a Palac tvrdi da je kupio Autopoduzece

200D

golf kec mislin da si se privario nije semsa legla nego mercedes turcin ili ti ga tursmo 1