AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

COVIK

Citat: Ante M.  u Svibanj 25, 2013, 14:28:37
Setre su puno puno starije rekao bih među prvim 400 serijama u HR znam  da su 417 bile prve u HR .  ;)

2004 godina
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Tomek

Citat: Ante M.  u Svibanj 25, 2013, 14:28:37
Setre su puno puno starije rekao bih među prvim 400 serijama u HR znam  da su 417 bile prve u HR .  ;)

417HDH nisu bile prve u Hrvatskoj, kako je i Majstor napisao 2004. i 2005. godište, tj. ove preostale dvije 2004.
Prvu S415HD u Hrvatskoj je 2002. kupio Autotransport Karlovac i ta je danas kod Darojkovića, a prve dvije S417HDH je kupio Samoborček 2002. i te su danas van zemlje, prodane u Austriju, a tko zna kamo dalje.

MAN 422

2005 god su setre ali su presle ohoho. Prilicno zapustene su bile i upucano je sila novca u njih ali treba jos puno da se dovedu u rede

200D

A jesu obe u pogonu? i kad ce ona auta iz garaza na cestu?

MAN 422

Trenutno obje voze, ona u luckom je imala kvar koji je saniran brzo sa obzirom na  velicinu zahvata.  Iz garaze nije bas tako ni jednostavno podic one buseve jer iziskuju puno rada i novaca ali ide se po malo. jedan veliki euroliner je ofarban  danas i na cestu ce brzo, ide drugi mali sad na farbanje, a jedan city novi ce u garazu da se stavlja upogon

200D

svaka cast radni narode nego kad onaj man ko u Rade ide na cestu?

MAN 422

Iduci tjedan. Bio je na tehnickom, zavrsavaju se papiri za regu i brzo ce djecu  vozit  kao  i ona 2 busa jer su zahvaln za odrzavat. Ofarban i spremljen je za tehnicki

Majstor

Citat: MAN 422  u Svibanj 25, 2013, 16:38:59
Trenutno obje voze, ona u luckom je imala kvar koji je saniran brzo sa obzirom na  velicinu zahvata.  Iz garaze nije bas tako ni jednostavno podic one buseve jer iziskuju puno rada i novaca ali ide se po malo. jedan veliki euroliner je ofarban  danas i na cestu ce brzo, ide drugi mali sad na farbanje, a jedan city novi ce u garazu da se stavlja upogon
Je strunuo PLD model na motoru i Struja ga stručno prelotao / skrpao /
Kvar rjesiv za 6 min samo kontrast novi PLD i vozi
Samo mi sudite pošteno !

im

Vidio san sivog travega s autoherc semom mislin da su hr tablice i da je otisa za osjek jel neko zna vise ??

MAN 422

Pld je donesen novi iz Autoherca jer stari nije bilo moguce naprqvit a kvar je bio sto se nosac odlomio od turbime i sprzio anlaser od vrelih para i onda je on izgorio. Zato to ipak nije za 5  min posla jer je iso novi turbo, ispusna grana i i jos sitnica

Ante M.

IM za Osijek ja mislim da je išao DU-468-DO ili je sivi Travego dobio šemu inače 468 nema blatobran kao i jedanput Setra možda pucanje gume ? MAN 422 jeli znaš hoće li neke prinove ubrzo i hoće li išta biti Ster ili Neoplan i hoće li brzo 1116 na cestu ?  :D

MAN 422

jedan od n1116  ce ubrzo ako bog da a prinove bi trrbale ici u iducem mjesecu ali mislim da ce bitibiti manovi jer je ipak to najsigurnije i najisplativije.

Ante M.

Kakvi Manovi i ako znaš odakle su a znači više nema Europskih proizvođača ?  :-[

MAN 422

Meoplan je pod manom koliko znam a Setre nece dolazit u obzir zbog cijene i odrzavana a i nism fan od setre tako da jeona zadnja na popisu za nabavku. AJVjerovatnije Man lions coach  jer je cjena i ono sto daju najpristupacnija. Ne treba mjesat puno marki, imamo Manove i nastavit ce mo sa njima.

200D

novo auto je novo auto i vama svaka cast na onih par prepisanih apz-u. ja da radin vas posa napravio bi to malo drugacije ali nisan u poziciji pricat jer je najlakse kritizirat sve i svakog a treba radit